Denise Rifai și Cătălin Cazacu, primele declarații după ce au fost filmați împreună! A fost prezentatoarea TV, amanta lui?!

Denise Rifai și Cătălin Cazacu, primele declarații după ce au fost filmați împreună! A fost prezentatoarea TV, amanta lui?!

Denise Rifai și Cătălin Cazacu ar fi fost surpinși împreună în cadrul unei pretreceri mai restrânse.

Cancan.ro a publicat recent imagini cu Denise Rifai și Cătălin Cazacu din restaurantul Taniei Budi, unde deschiderea oficială a avut loc în luna decembrie a anului trecut. În filmarea apărută acum în presă se poate observa cum cei doi sunt extrem de apropiați și nu sunt deloc afectați că ar putea fi văzuți de cineva.

Denise Rifai neagă că ar fi avut o legătură amoroasă cu Cătălin Cazacu și spune că totul a fost o distracție. Sursa mai sus menționată precizează că cei doi au venit împreună și au plecat tot împreună de la petrecere.

„Citesc site-ul cancan.ro aproape zilnic și prin prisma meseriei, dar și dintr-o curiozitate feminină, recunosc.

Astăzi am văzut o știre de la un eveniment la care am participat în decembrie anul trecut, iar la masa noastră a stat și Cătălin Cazacu, el fiind invitat de prietena mea, Tania Budi.  A fost o deschidere de club, o petrecere unde s-a și dansat. Și evident am dansat și eu. Dar de aici până la a se inventa o idilă, e cale lungă.

De-a lungul timpului, s-a speculat mult în presă pe tema relațiilor mele, însă vă asigur că în momentul în care va fi cineva în viața mea, voi comunica deschis și asumat ca și până acum”, a spus Denise, potrivit avantaje.ro.

Comenteaza