Când toată lumea credea că e singură, Ramona Olaru face dezvăluiri neașteptate despre sarcină: „Sunt sigură că...”

Când toată lumea credea că e singură, Ramona Olaru face dezvăluiri neașteptate despre sarcină: „Sunt sigură că...”
| Foto: wowbiz.ro

Îndrăgita asistentă TV, Ramona Olaru, a vorbit deschis despre momentul când va deveni mamă.
 

Ramona Olaru este un nume cunoscut în showbizul din țara noastră. Încă de când a apărut pentru prima dată în lumina reflectoarelor, asistenta TV a reușit să adune de partea sa o mulțime de fani, care îi sunt mereu alături.

Datorită carismei și sincerității sale, vedeta a devenit extrem de cunoscută și apreciată în rândul telespectatorilor. 

Chiar dacă pe plan profesional se bucură de o carieră în plină ascensiune, pe plan personal a avut parte de câteva relații eșuate. Mai mult decât atât, deși în prezent nu este într-o relație, Ramona Olaru a mărturisit, recent, că își dorește să devină mamă de fetiță. 

Ramona Olaru  a mărturisit că în momentul de față nu îi lipsește nimic din punct de vedere financiar, însă își dorește foarte mult să devină mamă.

Totuși, nu dorește să grăbească lucrurile, iar atunci când se va întâmpla să vină și copilul, va fi, fără doar și poate, un părinte grijuliu și iubitor.

„Nu știu dacă pot să-mi mai doresc ceva neapărat sau material, pentru că viața mea este foarte frumoasă în acest moment, am tot ce mi doresc, mă simt foarte bine, poate copilul acela vrea să vină, eu mai manifestez și de ziua mea și să vină când o veni el. Sunt sigură că vine.”, a mărturisit Ramona Olaru pentru playtech.ro.

 

Comenteaza