Ramona Olaru iese la atac. Reacția vedetei după ce s-a aflat de idila lui Cazacu cu Denise Rifai: „Dacă lași un clovn să-ți dirijeze viața...”

Ramona Olaru iese la atac. Reacția vedetei după ce s-a aflat de idila lui Cazacu cu Denise Rifai: „Dacă lași un clovn să-ți dirijeze viața...”
| Foto: wowbiz.ro

Ramona Olaru a postat un mesaj pe internet, imediat după ce în presă a apărut informația confom căreia Cătălin Cazacu ar fi avut o relație cu Denise Rifai în luna decembrie a anului trecut.

Ramona Olaru se numără printre cele mai apreciate și îndrăgite asistente TV de la noi din țară, iar de când a apărut pentru prima dată în lumina reflectoarelor, vedeta a reușit să intre în sufletele multor români, prin prisma carismei, dar și a sincerității de care a dat dovadă mereu.

De asemenea, blondina este foarte activă și pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează frecvent legătura cu admiratorii ei, împărtășind cu aceștia aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute. 

Așa s-a întâmplat și recent, căci Ramona Olaru a distribuit un text pe InstaStory, care vorbește despre relații. Mai precis, mesajul subliniază faptul că, de cele mai multe ori, persoanele care sunt în relații aleg să nu-și rezolve problemele și să-și mai dea o șansă.

„Eu nu-i înțeleg pe ăștia pe care îi întreb dacă sunt cu cineva și-i auzi cu tiribomba ”da, dar e mai complicat”. De când a fi cu cineva trebuie să fie complicat? Ce e cu bazaconia asta sinistră? De ce îți creezi zilele în modul acesta? A exista alături de cineva, se cade să fie o experiență plăcută și structurată. Ok, poate fi un carusel pe alocuri, dar te pui la masă, discuți și aranjezi lucrurile.

Dacă nu ai cu cine rezolva, te ridici, ura și la revedere. Cum să-ți clădești un viitor cu ceva complicat? Ce e pierderea asta de vreme? Dacă lași un clovn să-ți dirijeze viața, riști să te trezești într-un circ grotesc continuu.”, este mesajul pe care l-a distribuit Ramona Olaru, pe InstaStory, potrivit wowbiz.ro. 
 

 

Comenteaza