Raluca Dumitru face dezvăluiri neașteptate despre doi concurenți Survivor: ”M-a durut nedreptatea”

Raluca Dumitru face dezvăluiri neașteptate despre doi concurenți Survivor: ”M-a durut nedreptatea”
| Foto: fanatik.ro

Raluca Dumitru a fost eliminată din emisiunea Survivor România 2021. După ce a ajuns în România, a povestit câteva amănunte din joc.

Culmea, a spus pentru FANATIK, Raluca Dumitru, atunci când a ajuns la Survivor România 2021 se bucura că va fi alături de Elena Marin și se temea de reacțiile lui Zanni.

”Când am ajuns în competiția asta mă bucuram că o cunosc pe Elena și pe Moroșanu, dar îmi era puțin frică de Zanni pentru că mă gândeam că poate o să mă jignească. Dar, acum, am ajuns să mă înțeleg cu el, cu Zanni, ca și cu un frate, la fel și cu Sebastian sau Cosmin”, a spus Raluca Dumitru, în exclusivitate pentru FANATIK.

Mai mult, explică Raluca Dumitru, răcirea relațiilor dintre ea și Elena Marin a venit natural, fiind caractere foarte diferite.

”Eu simt oamenii și daca nu mă pot apropia de cineva înseamnă că acel om este fals, periculos. Am încercat să mă apropii de Elena când am ajuns în competiție și nu am putut. Elena vorbește de bunătate, cere să nu jignim, spune de corectitudine cu lacrimi în ochi, dar când Culiță a început un război cu mine, Elena râdea, Elena se bucura de ce mi se întâmplă”, a mai spus Raluca Dumitru pentru FANATIK.

”De când am ajuns în competitie eu cu Irisha, Elena nu s-a apropiat de Irisha. Dar doar până în momentul în care nu i-a luat apărarea. Când Irisha mai era atacată, Elena nu a sărit niciodată în apărarea ei. Elena, cea din spatele camerelor îți răspunde cu o răutate și o invidie ce nu are nicio legătură cu Elena pe care o vedeți la Tv, cea care e cu lacrimi în ochi mereu.. Elena îți joacă foarte bine cartea și mereu caută discuții pentru a putea fi în continuare victimă”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Raluca Dumitru, Faimoasa eliminată de la Survivor România 2021 în urma propunerii colegei sale, Elena Marin.

Mai mult, explică Raluca Dumitru, Elena Marin este, de fapt, cea care provoacă tensiuni în echipă și, mai mult, se bucură de momentele în care cei din jur se ceartă.

”Este ușor ca oamenii să judece, dar hai sa analizam de ce Elena a avut cele mai multe conflicte de la începutul competiției, atât cu fete, cât si cu băieti. Iar asta cum dacă ea este cel mai bun și minunat om? Dacă o vedeați cum râdea și se bucura când Culiță și Ștefan se luau de mine…”, mai spune Raluca Dumitru, potrivit fanatik.ro.

Comenteaza