Laurențiu și Lorena, ceartă de zile mari. Cum au reușit concurenții „Casa Iubirii” să strice un gest romantic: „Nu mai am niciun chef să i-l dau”

Laurențiu și Lorena, ceartă de zile mari. Cum au reușit concurenții „Casa Iubirii” să strice un gest romantic: „Nu mai am niciun chef să i-l dau”

Cunoașterea dintre Laurențiu și Lorena nu trece prin momente bune în ultimele zile, deoarece cei doi s-au certat foarte mult.

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Laurențiu și Lorena ajung din nou la neînțelegeri din cauza unor cadouri.

Mâine, Laurențiu declară tăios că nu mai are chef să-i ofere Lorenei cadoul pe care i-l pregătise.

„Nu mai am niciun chef să i le dau”, a spus Laurențiu.

„Păi n-ai zis că tu, indiferent de orice, o să i-l dai?”, a declarat Bianca.

„Da, dar mi-a stricat așa vibe-ul (n.r.: starea)”, a explicat Laurențiu.

Lorena nu înțelege de ce Laurențiu a luat decizia de a nu-i mai oferi cadoul, așa că decide să-l întrebe pe Laurențiu ce motive are.

„De ce? Nu înțeleg”, spune Lorena.

„Așa. O să i-l dau când o să fiu mai happy (n.r.: fericit)”, a răspuns Laurențiu.

„De foarte mult timp reacționezi așa”, spune Lorena.

„Cum așa? Păi dacă se lăsau lucrurile să meargă de la sine ți-l dădeam mâine sau ți-l dădeam la sfârșit sau ți-l dădeam oricând, de ce trebuie să ți-l dau când îmi zice mie cineva?”, a declarat Laurențiu, motivându-și alegerea de a nu-i mai oferi cadoul. 

„Dar nu e vorba de asta, e vorba că tu te-ai deranjat că eu nu ți l-am dat”, a spus Lorena.

„Eu nu eram deranjat până să se aducă discuția de cadou, ți-l dădeam astăzi, să știi că și băieții știau că ți-l dădeam”, a replicat Laurențiu.

Până și Andreea Mantea a intervenit în discuția celor doi pentru a-i arăta lui Laurențiu că decizia de a nu-i mai da cadoul Lorenei a dus la stricarea unui moment romantic, care ar fi putut să fie foarte frumos.

„Era ceva drăguț, dar tu ai transformat asta în ceva urât”, a declarat Andreea Mantea, potrivit stirilekanald.ro.

Comenteaza