Radu Siffredi o umilește pe Oana Matache în public. Adevărul spus de artistă: “Mi-a zis că arăt ca…”

Radu Siffredi o umilește pe Oana Matache în public. Adevărul spus de artistă: “Mi-a zis că arăt ca…”

Radu Siffredi o umilește pe iubita lui Oana Matache, în public și se laudă pe el însuși.

Într-o notă de umor, Oana Matache le-a mărturisit celor care o urmăresc gluma pe care a făcut-o Radu vizavi de felul în care arată. „Mi-a zis Radu că arăt ca și când aș avea un business cu haine turcești din Italia”, a declarat sora Deliei, alături de o poză cu ea în oglindă.

Oana Matache a postat câteva mesaje tulburătoare în mediul online. Fanii au rămas fără cuvinte, atunci când au văzut imaginile.

Recent, pe contul de Instagram al Oanei Matache a apărut o fotografie cu un tricou alb pe care stă scris: „A spus că o să mă omoare și o să mă îngroape în pădure și nu va mai ști nimeni de mine”.

Pe un alt tricou scrie: „Își ura propria fiică pentru că semăna cu mine și pentru că va fi femeie într-o zi”.

Mulți dintre cei care au văzut mesajele înfiorătore de pe tricouri s-au gândit că este vorba despre un comportament pe care l-ar fi avut Răzvan Miheț, dar adevărul este cu totul altul, din moment ce afaceristul este un om blând, care își iubește copiii.

Misterul se rezolvă la finalul filmării de pe Instastory. Sunt mesaje ce fac parte dintr-o campanie împotriva protejării agresorilor de orice fel. Așadar, se pare că Oana Matache nu a fost victimă, ci doar încearcă să își determine fanii să conștientizeze o tristă realitate care se întâmplă și în România, potrivit ciao.ro.

Comenteaza