Probleme în paradis?! Cabral vorbește despre nevasta sa: „Nu o mai suport! Am chemat pe cineva să vină să o ia”

Probleme în paradis?! Cabral vorbește despre nevasta sa: „Nu o mai suport! Am chemat pe cineva să vină să o ia”
| Foto: ciao.ro

Cabral, cunoscutul prezentator de la Pro TV a început o nouă emisiune la TV. În timpul unui interviu, acesta a vorbit și despre relația cu soția sa.

Au început filmările pentru cel mai nebun show de divertisment ce va putea fi văzut, în curând, la PRO TV: „Săriți de pe fix!”. În ultimii ani, mai multe țări au lansat acest format, în urma succesului înregistrat la nivel mondial.

În Franța a celebrat 10 ani de difuzare, în Mexic și Italia este deja la sezonul 9, pe Rai 2 înregistrând cifre record în 2023.

Opt comedianți din România vor intra într-o joacă plină de surprize, umor și provocări ce-i vor lăsă cu gura căscată pe cei de acasă.

Totul cu un singur scop: distracția fără limită. În fiecare ediție, doi invitați speciali vor intra în acest carusel nebun de provocări pus la cale de Cabral, prezentatorul emisiunii.

Cea mai mare provocare a celor 8 comedianți din show-ul „Săriți de pe fix!” este Planul Înclinat. Un studio construit la un unghi de 22,5 grade, în care invitații vor interpreta personaje într-o serie de scenete.

Câți vor rămâne în picioare în încercarea de a intra în rol și câți vor fi încurcați de gradul de înclinare a platoului, vom vedea în curând, la PRO TV, potrivit ciao.ro.

Ce spune despre soție

Reporter: De ce ai fugi de aici, dintre probele de la „Săriți de pe fix!”? De turbină, de corzi? Tu oricum ești cu adrenalina…

Cabral: Nu mă sperie dar aș fugi de „inpro”, e foarte greu! E o vorbă, actorii au o glumă: „Ești actor, dar fă-mă să râd! Ia scenă, dar fă-mă să râd!”. Nu e stand-up unde în timp îți șlefuiești discursul și poantele, în actorie ai un cadru bine definit, aici nu, te sui pe planul înclinat și îți spun „Ești ospătar” și trebuie să execuți.

 

Comenteaza