PRO TV ar fi ”aranjat” eliminarea lui Alex Nedelcu. S-au aflat detalii din spate: ”Deciziile sunt luate ...”

PRO TV ar fi ”aranjat” eliminarea lui Alex Nedelcu. S-au aflat detalii din spate: ”Deciziile sunt luate ...”
| Foto: cancan.ro

Survivor România se află pe ultima sută de metri. De curând, concurentul Alex Nedelcu a fost eliminat din competiție.

În curând fanii emisiunii vor afla numele marelui câştigător. Până atunci însă, concurenţii mai au de parcurs câteva etape. Semifinala de seara trecută a avut un deznodământ complet neașteptat. Elena Chiriac, Nede și Ionuț Popa au ajuns în consiliului de eliminare. În urma voturilor telespectatorilor Alex Nedelcu a fost cel care a părăsit competiţia. Fanii au reacţionat dur!

Semifinala Survivor România 2022 a fost una aprinsă. Concurenţii s-au luptat din greu pentru a-și asigura locul în marea finală. Deşi vremea nu a ţinut deloc cu aceştia, Alex Delea a reuşit să câştige primul loc în marea finală.

Pentru ceilalţi trei a urmat un consiliu emoționant mai ales că a fost şi primul transmis live după cele cinci luni de competiţie. În urma voturilor, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii a rostit numele lui Alex Nedelcu ca fiind cel care părăseşte competiţia.

„Mi-aș fi dorit să ajung în finală, dar dacă atâta a fost scris, atât a fost să fie. O să mă duc acasă la iubita mea, la fetița mea, o să stau mai mult cu ele.

De fiecare dată când îmi voi aminti de Survivor, îmi voi aminti de colegii mei și de tot ce am trăit aici”, a spus Alex Nedelcu după eliminare.

„Dacă era vreunul în competiția asta care merita sa câștige, era Nedelcu. Țin să cred ca deciziile sunt luate de cineva din spatele camerelor de filmat. În fine. Alt Survivor, nici nu mai urmăresc”/„Nedelcu a fost mult peste Ionuț la trasee, nu merita să iasă el. Ce să mai vorbim de Elena…”/„Se vede de la o poștă că elimină pe cei buni sa rămână singura Faimoasa, să ia și cupa. Cum e posibil cu rezultatele ei încă sa mai fie în emisiune? Rușine! Bravo, Nede, pentru mulți, tu ești un câștigător”, sunt câteva dintre comentariile fanilor, potrivit cancan.ro.

 

Comenteaza