Primele imagini de la priveghiul lui Ion Șmecheru. ȘOCANT Ce s-a întâmplat la căpătâiul său! 

Primele imagini de la priveghiul lui Ion Șmecheru. ȘOCANT Ce s-a întâmplat la căpătâiul său! 
| Foto: ziareonline.ro

Ion Șmecherul a murit în mod neașteptat. Acum, apropiații îi pot aduce un ultim omagiu la capela din satul Gârbova.

Ion Șmecherul, popularul cioban de pe YouTube, a murit în urmă cu două zile, iar cei apropiați îi pot aduce un ultim omagiu la capela din satul Gârbova.

Ciobanul care și-a format o comunitate extrem de devotată pe YouTube a pierit în mod neașteptat, după ce a intrat în comă alcoolică. Rudele și apropiații au venit la micuța capelă din sat pentru a aduce flori și a aprinde lumânări la căpătâiul ciobanului.

Ion Șmecherul, pe numele adevărat Ion Mocan, avea doar 34 de ani când a trecut în neființă din cauza consumului de alcool. Cumnata sa a povestit ultimele momente din viața ciobanului.

Femeia a relatat că tânărul se afla în curte și a căzut de pe scaun, fiind deja beat.

Cumnata ciobanului a chemat imediat ajutoare căci nu-i trecuse niciodată prin cap că o astfel de tragedie putea avea loc. Oamenii l-au ajutat pe Ion Șmecherul să se deplaseze până în casă pe pat, acolo unde l-au lăsat câteva ore, fiind obișnuiți cu astfel de situații.

Câteva ore mai târziu, după ce cumnata lui a revenit în casă, și-a dat seama că ciobanul este nemișcat. Femeia i-a dat câteva palme, l-a stropit cu apă pe față, însă nicio mișcare. Cumnata lui Ion Șmecherul a realizat în acel moment că bărbatul a murit și a anunțat rudele.

La fața locului s-au deplasat ulterior o ambulanță și un echipaj de poliție, iar medicii au constatat decesul ciobanului, relatează SpyNews.ro, citat de ziareonline.ro.

Comenteaza