Primele imagini de la înmormântarea Natașei Raab. Fenomen ciudat văzut în locul unde a fost ținut priveghiul

Primele imagini de la înmormântarea Natașei Raab. Fenomen ciudat văzut în locul unde a fost ținut priveghiul
| Foto: fanatik.ro

Pe data de 25 octombrie, Natașa Raab a fost condusă pe ultimul drum de către familie și apropiați.

Victoria Velea, cea care a avut grijă de actriță în ultimii săi ani din viață, s-a ocupat de toate riturile specifice pentru a-i putea asigura vedetei o trecere cât mai lină către ceruri.

Printre buchete de flori și coroane pe care toți și-au exprimat condoleanțele și iubirea eternă, artista își primește ultima slujbă. Imaginile sunt greu de privit, mai ales pentru cei care o cunoșteau plină de viață, zâmbitoare și în putere.

La căpătâiul său, a fost pusă o ramă cu numele său complet: Guțul Natașa Marcela Raab. Puțini sunt cei care știau că acesta este cel de-al doilea prenume al său.

Ultimii ani au fost chinuitori pentru Natașa Raab. În anul 2019 l-a pierdut pe cel mai drag om din lume, pe soțul său, Val Guțul, cu care a fost împreună aproape patru decenii.

Durerea a fost atât de mare încât modelul își dorea să moară pentru a fi din nou împreună. La 4 ani de la acel moment, dorința i-a fost îndeplinită.

„Am rămas singură, Doamne. Soțul meu, prietenul de o viață, m-a lăsat a nimănui. Vreau să mor și eu. Avea doar 66 de ani”, a scris în septembrie 2019, pe Facebook, celebra artistă, potrivit cancan.ro.

Comenteaza