Imagini sfâșietoare de la înmormântarea Alexandrei, tânăra de 17 ani care a fost ucisă de iubit într-o cameră de hotel: „Astăzi...”

Imagini sfâșietoare de la înmormântarea Alexandrei, tânăra de 17 ani care a fost ucisă de iubit într-o cameră de hotel: „Astăzi...”
| Foto: cancan.ro

Alexandra, tânăra de 17 ani ucisă de iubit într-o cameră de hotel, a fost înmormântată în localitatea Săbiești, județul Dâmbovița!

Cazul care s-a petrecut Hotelul Le Blanc din Regie a șocat o țară întreagă. Marți, 25 iunie, Marinel, un tânăr de 24 de ani, și-a ucis cu sânge rece iubita, o adolescentă în vârstă de 17 ani, apoi și-a luat viața. Într-un gest macabru, înainte de a-și pierde cunoștința, tânărul s-a așezat pe pat și a îmbrățișat-o. A doua zi, o angajată a hotelului a descoperit scena terifiantă și a alertat imediat autoritățile.

Familia Alexandrei trece prin momente cumplite. Apropiații nu pot accepta că tânăra și-a găsit sfârșitul atât de repede și într-un mod terifiant, ucisă cu sânge rece chiar de iubitul ei. Zilele trecute, trupul neînsuflețit al victimei a fost adus în localitatea natală.

Sâmbătă, 29 iunie, toți cei apropiați și-au luat rămas bun de la Alexandra. Tânăra a fost condusă pe ultimul drum. Una intre prietenele victimei a ținut să transmită și un mesaj emoționant, însoțit de câteva imagini sfâșietoare de la înmormântare.

„Astăzi ne-am luat la revedere de la tine, scumpa mea, ultima amintire, ultima dată când te-am putut vedea. Dumnezeu să te odihnească în pace! Flori pentru tine, lacrimi pentru noi. Sper că am învățat cât mai mulți din trăirea Alexandrei. Nu te vom uita niciodată, suflet frumos”, a scris una dintre prietenele adolescentei, pe TikTok, potrivit cancan.ro.

Comenteaza