Momente dureroase! Toate viorile au cântat pentru Gabi Stângău, pentru ultima dată, la înmormântare

Momente dureroase! Toate viorile au cântat pentru Gabi Stângău, pentru ultima dată, la înmormântare
| Foto: spynews.ro.

Violonistul, Gabi Stângău, a fost condus pe ultimul drum, cu mare durere, de către familie și apropiați. 

După ce în ultimele trei zile, oamenii și-au luat adio de la Gabi Stângău și au venit la priveghi, astăzi, celebrul violonist a fost înmormântat. În urmă, a rămas o familie îndurerată, care cu greu își poate reveni din șocul pierderii, dar și o soție care își plânge bărbatul mort în urma unui accident de ATV.

Slujba de înmormântare a fost condusă de mai mulți preoți. Oameni simpli, care nu l-au cunoscut pe Gabi Stângău, dar au fost șocați de modul în care și-a găsit sfârșitul la doar 32 de ani, au mers și i-au adus un ultim omagiu.

Familia și soția lui au putut că greu să se dezlipească de sicriu. La un moment dat, în imaginile care au circulat în mediul online, se vede cum Diana Berințan stă lângă sicriul bărbatului cu care era împreună de aproape opt ani.

După ce s-a terminat slujba, lăutarii au dorit să îi aducă și ei un omagiu lui Gabi Stângău, dar ușor diferit. Colegi de breaslă au cântat în memoria regretatului artist. A fost pentru ultima dată când viorile au cântat pentru el.

Cei care îl cunosc nu le vine să creadă cum a murit violonistul. Gabi Stângău a postat chiar sâmbătă, în jurul orei 14.00 o imagine în care apare pe ATV. Un internaut spune că, de fapt, este vorba chiar despre ATV-ul cu care a ajuns să provoace un accident. Tragedia a avut loc sâmbătă după-amiază, iar omul respectiv spune că totul s-ar fi întâmplat chiar la o oră distanță de când făcuse poza, potrivit spynews.ro.

Comenteaza