Ce i-a pus familia lui Alexandru Arşinel în sicriu? Imaginile dureroase de la înmormântare

Ce i-a pus familia lui Alexandru Arşinel în sicriu? Imaginile dureroase de la înmormântare

Alexandru Arșinel a fost condus pe ultimul drum de către familia și apropiații săi, după plecarea actorului la cele veșnice.

Din păcate, marele actor Alexandru Arșinel a pierdut lupta cu boala pe data de 29 septembrie 2022. Deși familia și prietenii apropiați sperau ca fostul director al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase” din București să se pună pe picioare în urma tratamentului pe care l-a urmat în ultimele luni. Iată că acest lucru nu s-a întâmplat.

De duminică, 2 octombrie 2022, Alexandru Arșinel se odihnește pentru totdeauna. Slujba a început la ora 12:00, în cimitirul Bellu. Cei doi băieți ai actorului i-au respecta toate dorințele post-mortem, astfel că Arșinel a fost înmormântat purtând pălăria, costumul și butonii favoriți. Fostul partener de scenă al Stelei Popescu a avut grijă din timp să își pregătească locul de veci. Deoarece nu și-a dorit ca ai săi copii să fie nevoiți să suporte cheltuieli foarte mari după moartea sa.

Trupul neînsuflețit al lui Alexandru Arșinel a fost depus mai întâi la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” din București pe data de 30 septembrie, acolo unde a rămas până sâmbătă, 1 octombrie 2022, la ora 14:00. Toți cei care l-au cunoscut personal sau doar l-au admirat din umbră au avut ocazia de a-i aduce un ultim omagiu marelui actor de comedie. Ulterior, sicriul a fost mutat la Capela Bellu, unde familia și prietenii foarte apropiați au rămas zeci de minute alături de actor.

„L-am întrebat pe Arșinel ce i-ar spune lui Dumnezeu în ziua in care ar veni la el și i-ar spune că a expirat „contractul” pe care l-au semnat in 1939. Azi a venit ziua…”, a scris Dan Negru pe rețelele de socializare.

 
 „Doamne, te-ai ținut de cuvânt. Îți mulțumesc că m-ai lăsat să mă plimb în lumea asta și bună și rea. Și că m-ai ajutat aproape de fiecare dată să ies din încurcătură. Cu un lucru nu m-ai ajutat, Doamne. Și îți spun în fiecare zi, Doamne ajută-mă. Și te rog ajută-mă ca Marilena să se simtă mai bine. Ai obligația asta pentru că sunt corect cu tine. Mă închin în fața ta în fiecare zi. Las-o pe Marilena să se simtă mai bine”, a declarat Alexandru Arșinel la acea vreme, potrivit ciao.ro.

Comenteaza