Strigăte de jale la înmormântarea celor doi soți care au pierit în accidentul din Cluj!...

Strigăte de jale la înmormântarea celor doi soți care au pierit în accidentul din Cluj!...
| Foto: wowbiz.ro

 Zi dureroasa pentru familia și prietenii celor doi tineri polițiști care au pierit în accidentul rutier din Cluj.
 

Vestea că Lucas și Ana Maria, în vârstă de 23 și respectiv, 24 de ani, au pierdut într-un accident teribil din Cluj, a cutremurat o țară întreagă. Cei doi polițiști se cununaseră cu doar câteva zile înainte de tragedie și mergeau spre Oradea pentru a petrece luna de miere și primele clipe în calitate de soț și soție.

Totodată, tânăra era și însărcinată în trei luni. Din nefericire, tinerii polițiști nu au mai apucat să-și țină copilul în brațe, iar rudele și apropiații lor sunt sfâșiați de durere. 

Ieri, Lucas și Ana Maria au fost conduși pe ultimul drum, lăsând în urmă un gol imens și o durere fără margini. La slujba de înmormântare au participat sute de oameni care au vrut să le aducă celor doi un ultim omagiu.

Rudele polițistului au fost de acord ca cei doi să fie îngropați în același loc, pentru a fi împreună și dincolo de moarte, în ciuda faptului că locuiesc la o distanță de sute de kilometri și vor parcurge un drum lung pentru a putea sta la căpătâiul fiului lor.

Sute de oameni au vrut să le aducă un ultim omagiu, pe lângă rude și familie, au participat și prieteni, colegii de serviciu, dar și mai mulți apropiați ai familiei din Vaslui, potrivit wowbiz.ro.

 

Comenteaza