Primele declarații ale Danei Roba, după ce a fost prinsă cu noul iubit: ”Am dreptul la viață?”

Primele declarații ale Danei Roba, după ce a fost prinsă cu noul iubit: ”Am dreptul la viață?”
| Foto: spynews.ro.

Dana Roba, a fost surprinsă zilele trecute în mall-ul din Timișoara, în timp ce se ținea de mână cu un bărbat, presupusul ei iubit.

În exclusivitate pentru Spynews.ro, Dana Roba face primele declarații despre bărbatul cu care a fost surprinsă într-un centru comercial, potrivit Tele Europa Nova, și de care s-a spus că ar fi noul partener de viață, după coșmarul prin care a trecut și prin care a fost la un pas de moarte.

Vedeta nu a confirmat dacă e sau nu noul iubit, dar a precizat că are și ea dreptul la viață ca oricare om și merită să fie fericită. Dana Roba a mărturisit că Beniamin, bărbatul cu care a apărut și ținându-se de mână în mașină, este un extraordinar și îi e alături în aceste momente grele ale vieții sale.

”Nu mă interesează imaginile apărute pe internet, am dreptul la viață, corect? Beni e un prieten de la biserică, e un băiat extraordinar și e alături de mine în încercarea prin care am trecut”, a spus Dana Roba, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Beniamin a fost bărbatul care i-a adus flori în urmă cu câteva zile

Mai mult de atât, Dana Roba a confirmat că Beniamin este cel care i-a adus flori în ultima perioadă și acest gest a fost făcut de bărbat pentru că așa ar fi simțit el să o facă fericită. Tot ca așa a simțit el a fost și gestul de a o lua de mână pe Dana Roba în mașină, imagini ce au fost urcate de bărbatul de 36 de ani și pe rețelele de socializare.

Vedeta nu și-a dorit să dea mai multe detalii despre posibila relație, ci preferă să fie mai discretă, cel puțin momentan.

”E un om deosebit, e alături de mine prin încercarea prin care trec, atât vreau să zic. Dacă omul îmi aduce flori, e treaba lui că îmi aduce, așa simte el”, a mai zis Dana Roba pentru Spynews.ro.

Despre bărbat se știe faptul că deține un club de box pentru copii, dar și că este polițist în cadrul unui penitenciar!


 
 
 

Comenteaza