PEPE spune adevărul despre noua sa relație. Artistul a recunoscut: „O PLAC ȘI MĂ PLACE”

PEPE spune adevărul despre noua sa relație. Artistul a recunoscut: „O PLAC ȘI MĂ PLACE”
| Foto: voxbiz

Ppe a trecut recent printr-un divorț dureros, însă acum au apărut mai multe informații cum că el și Raluka ar forma un cuplu.

Fanii lor s-au grăbit să-i cupleze imediat, iar pe ei se pare că nu-i deranjează deloc acest lucru. Pepe și Raluka au avut, în ultima vreme, tot felul de apropieri, care mai de care mai interesante și au început să folosească apelative pe stilul „dulcegării”, lucruri ce au conturat tot mai mult ideea că cei doi formează un cuplu.

Recent, Pepe a vorbit despre relația pe care o are cu Raluka și, fără prea multe cuvinte, artistul a recunoscut că se plac reciproc.

„Am o relație foarte mișto cu Raluka, suntem colegi, ne știm foarte bine. O plac, mă place, de câte ori ne vedem ne luăm în brațe, ne pupăm, suntem ok”, a explicat Pepe într-un vlog, pe YouTube.

Mai mult, recent, Raluka a postat o fotografie cu ea pe Instagram în care îi ies sfârcurile printr-un tricou alb și extrem de mulat, iar Pepe a avut o reacție cel puțin interesantă. Legându-se de acest aspect, artistul i-a lăsat acesteia un comentariu cam…îndrăzneț!

„Treci acasă că e frig” i-a scris pepe, Ralukăi, în comentariul cu pricina. Răspunsul artistei nu a întârziat să apară: „vaaaaai ???” a scris și Raluka, într-un comentariu.

Pepe a lămurit recent subiectul verighetei, despre care a ținut să precizeze că o va purta în continuare ori de câte ori va dori.

„Am văzut-o și pe aia cu ”Pepe a renunțat la verighetă”…

Mâine o s-o am. Mie mi se pare fix un accesoriu, adică mie îmi place, o s-o port, n-o am acum la mână pentru că am avut filmări și n-am putut s-o port. De vreo 4-5 zile n-am mai pus-o pe mână dar asta nu înseamnă că mâine n-o pun înapoi”, a mai spus Pepe potrivit cancan.ro.

 

Comenteaza