Pepe și Yasmine nu-și mai ascund relația de ochii lumii! În ce impostaze au fost surprinși cei doi

Pepe și Yasmine nu-și mai ascund relația de ochii lumii! În ce impostaze au fost surprinși cei doi

Pepe și Yasmine formează un cuplu de câteva luni de zile. Cei doi nu se mai ascund de ochii lumii.

Deși nu a avut parte de prea mult noroc în dragoste și a trecut prin două divorțuri îngrozitoare, Pepe este pregătit să iubească din nou.

De curând, Pepe și Yasmine Ody s-au afișat împreună la o zi de naștere, alături de fiicele cântărețului, Maria și Rosa Alexandra. Cele două fetițe s-au distrat la fel de bine ca ei, bucurându-se de dulciurile servite la fericitul eveniment.

După ce au fost plecați într-o vacanță la Paris toți patru, micuțele par să-i însoțească pe cei doi din ce-n ce mai mult, dovadă că tatăl lor poate să se ocupe atât de partea amoroasă, cât și de rolul de tată, oferindu-le atenție celor mai importante femei din viața lui.

Pepe și noua lui iubită au făcut furori la petrecerea la care au apărut împreună. Fotografia postată de Yasmine Ody la InstaStory a fost distribuită, ulterior, și de Pepe pe contul lui de Instagram. Cei doi par foarte îndrăgostiți și fericiți împreună, iar fanii i-au felicitat.

Pepe a reușit să le ia pe fiicele sale în excursie la Paris, alături de actuala lui iubită, după ce a făcut o înțelegere secretă cu Raluca Pastramă. Frumoasa brunetă a semnat o procură prin intermediul căreia Maria și Rosa au putut ieși din țară alături de celebrul lor tătic:

„Pepe și Raluca au rămas prieteni, se înțeleg mult mai bine după divorț. Fiecare a acceptat ideea că e normal ca celălalt să-și refacă viața și nu vor să-și pună piedici unul altuia. Ei au o relație deschisă și cu Rosa și cu Maria. Iar Raluca știa că fetele vor fi însoțite și de prietena lui Pepe.

La rându-i, Pepe e la curent cu tot ce face Raluca. Iar dacă Pepe se va hotărî să se însoare iar, cu siguranță fiicele lui vor fi domnișoare de onoare”, ne-a mărturisit o persoană din anturajul celor doi, în exclusivitate pentru impact.ro.

În timp ce Raluca Pastramă i-a dat acceptul lui Pepe pentru a le scoate din țară pe cele două fetițe ale lor, mama Rosei și a Mariei a primit acceptul lui Pepe de a se afișa în public cu noul ei iubit.

Pe de altă parte, povestea de dragoste dintre artist și make-up artistul Yasmine pare să meargă din ce în ce mai bine. Deși și-a asumat relația acum ceva timp, fostul câștigător de la Te Cunosc de Undeva susține că sunt abia la început și nu.

„Nu vreau să dau momentan nicio declarație pentru că suntem foarte la început. Dacă vorbesc acum, m-aș grăbi. Dacă aș spune acum că am o relație, și peste două luni nu vom mai fi împreună. Înțelegeți de ce nu vreau să vorbesc”, a declarat Pepe, acum ceva timp, potrivit https://playtech.ro/stiri/pepe-nu-se-mai-ascunde-de-nimeni-in-ce-ipostaze-a-fost-surprins-cantaretul-alaturi-de-noua-iubita-358836

Etichete
Comenteaza