Pepe a trecut pest divorț. Artisul a fost văzut alături de o domnișoară: „Ne-am distrat, doar nu suntem sălbatici…”

Pepe a trecut pest divorț. Artisul a fost văzut alături de o domnișoară: „Ne-am distrat, doar nu suntem sălbatici…”
| Foto: cancan.ro

Pepe a trecut rapid peste divorțul de Raluca Pastramă și a decis să-și trăiescă viața din plin.

În weekend-ul recent încheiat, cântărețul a apărut într-un local select din Herăstrău, unde a petrecut alături de vărul său, Alex Florescu, dar și de două tinere.

În februarie 2021, Pepe a divorțat de Raluca Pastramă, după opt ani de căsnicie. În prezent, este un bărbat liber și nu ratează ocaziile să se relaxeze într-o companie plăcută.

La fel s-a întâmplat și zilele trecute, mai exact sâmbătă. Una dintre cele mai bune prietene ale artistului și-a serbat ziua de naștere la Funky, un cunoscut local din zona de nord a Capitalei.

La “locul faptei”, Pepe a ajuns împreună cu sărbătorita. Nu singuri, ci alături de vărul artistului, Alex Florescu, nimeni altul decât proprietarul Futura Gym, un frecventat club de fitness din București, dar și de soția lui. Ruda cântărețului a fost și șoferul de ocazie.

Pe scurt, cântărețul și apropiatul lui au jucat “doi la două” alături de cele două tinere. În local, cei patru au petrecut până aproape de închidere, masa lor fiind ticsită cu băuturi fine și preparate alese.

În local, Pepe a ajuns alături de Yasmina, tânăra bruneta care urma să-și serbeze ziua de naștere. Cei doi au fost “flancați” de Alex Florescu și de soția lui.

De precizat că între artist și bruneta alături de care s-a afișat nu s-ar fi înfiripat vreo poveste de dragoste. Sunt doar buni prieteni, iar faptul că au petrecut mult timp împreună nu trebuie să lase loc de interpretări. 

“La mine, viața este viață, ne place tuturor. Suntem invitați, interacționăm cu toată lumea, așa este frumos. Îmi priește distracția. Alături de fata cu care am fost în local nu trăiesc nicio poveste de dragoste. Îmi place cum sunt acum, un bărbat liber. Momentan, nu vreau nicio relație.

Sunt cu ea bun prieten și m-a invitat la ziua ei. Atât și nimic mai mult. Normal că ne-am distrat, doar nu suntem sălbatici… Erau mai mulți apropiați, distracția a fost maximă. Acum sper că nu voi fi recăsătorit (n.r. râde). Mâine poate voi fi în compania altei fete, poimâne cu alta… Nu înseamnă că am o legătură amoroasă cu ele”, a declarat Pepe, potrivit cancan.ro.

Etichete
Comenteaza