Parastasul de trei luni al lui Petrică Mîțu Stoian s-a încheiat în mod șocant. Ce s-a întâmplat în acea zi

Parastasul de trei luni al lui Petrică Mîțu Stoian s-a încheiat în mod șocant. Ce s-a întâmplat în acea zi
| Foto: ziareonline.ro

Sunt trei luni de când Petrică Mîțu Stoian a trecut la cele veșnice, prin urmare familia artistului a organizat parastasul de 3 luni.

 Sora artistului, Maria Tarchila, și impresarul Doru Gușman și-au aruncat cuvinte grele în tot timpul acesta, dar cei doi s-au împăcat la parastasul artistului.

Parastasul de trei luni al lui Petrică Mîțu Stoian a avut loc în urmă cu câteva zile. Impresarul Doru Gușman este cel care a organizat totul și a decis să o cheme și pe sora artistului pentru a încheia orice conflict, de dragul regretatului interpret.

Maria Tarchila a mers la Craiova, unde au fost împărțite pachetele cu mâncare la mormânt.

”Doru a fost cu ideea să facă parastasul de trei luni, eu nici nu știam că se face. M-a chemat la parastas printr-un sms. Am crezut inițial că a greșit numărul de telefon. Apoi, dacă a văzut că nu răspund, m-a sunat. Mi-a zis așa: ”Uite, eu fac pomenire de 3 luni pentru Petrică, dacă vreți vă aștept la parastas!”. Am sosit de la Arad la Craiova. S-a făcut o slujbă, acolo, la mormânt, unde s-au împărțit pachete cu mâncare. Apoi, am vrut să plec spre casă, dar Doru ne-a invitat la masă, în casa în care a locuit Petrică. Am zis să nu-l refuz, să creadă că-s nepoliticoasă, era pentru fratele meu”, a spus Maria Tărchilă pentru Impact.ro.

Sora lui Petrică Mîțu Stoian a fost alături de o nepoată fiindcă cealaltă soră a ei e în Germania și nu a putut veni.

”A fost o masă cu câteva persoane, ca-n pandemie, cu niște cunoștințe. Am fost și cu o nepoată, căci sora mea este în Germania, la muncă. S-au servit sarmale, aperitive, friptură, cozonac, tot ce îi plăcea lui Petrică să mănânce”, a mai zis ea.

Comenteaza