Oana Zăvoanu însărcinată, dar nu cu soțul ei Alex. Declarațiii bombă făcute de vedetă

Oana Zăvoanu însărcinată, dar nu cu soțul ei Alex. Declarațiii bombă făcute de vedetă
| Foto: ziareonline.ro

Oana Zăvoranu a recunoscut la Podcast-ul lui Cătălin Măruță că a rămas însărcinată, dar nu cu Alex Ashraf!

Oana Zăvoranu își dorește să devină mamă, însă vedeta a spus în cadrul unui podcast că în urmă cu mai mulți ani a rămas însărcinată cu Pepe, însă nu a simțit atunci că trebuie să facă acest pas. Actrița consideră că e foarte importantă persoana cu care vrei să faci un copil.

Oana Zăvoranu a povestit cât se poate de sincer în cadrul unui podcast despre trecutul ei, iar vedeta a dezvăluit că în trecut a rămas însărcinată, însă a decis că nu trebuie să ducă sarcina la final, asta pentru că nu simțea la acel moment că trebuie să aibă un copil.

Actrița a mărturisit că acest lucru s-a întâmplat înainte de a se căsători cu Pepe, dar chiar și în relația cu el, însă de fiecare dată a ales să facă întrerupere.

Ea a declarat că acest lucru s-a întâmplat din cauza faptului că a simțit că persoana cu care rămăsese însărcinată nu era cea potrivită, iar într-un cuplu e foarte important că ambii părinți să fie pe aceeași lungime de undă în ceea ce îi privește.

”De trei ori (n.r. a rămas însărcinată) și am facut intrerupere de sarcină pentru ca n-am simțit, a fost o data sau de doua ori a fost inainte si o data am fost cu el (n.r. cu Pepe), dar nu am simțit niciodată să fac pasul asta cu un bărbat care se afla la vremea respectivă în viața mea”, a spus Oana Zăvoranu pe YouTube, potrivit ziareonline.ro.

Vedeta a declarat că își dorește acum să fie mamă, iar singurul său regret pe care îl are în acest momente e că nu a reușit să facă asta poate atunci când avea 20 de ani și să fi avut un băiat, astfel că acum în prezent el să fi avut 28 de ani.

Oana Zăvoranu și-ar fi dorit să fie o mamă cool, însă crede că acest pas se poate întâmpla oricând, astfel că ea și Alex Ashraf, soțul ei, vor să fie părinți.

Chiar dacă anii trec, ”Querida” consideră că niciodată nu e prea târziu pentru a fi mamă și chiar dacă ar naște peste câteva luni cu siguranță va fi o femeie sexy în continuare și peste mai mulți ani.

”Eram mama aia cool, dar pentru o femeie contează foarte mult bărbatul cu care faci, un copil este binevenit”, a mai spus Oana Zăvoranu în cadrul podcastului. https://ziareonline.ro/oana-zavoranu-a-ramas-insarcinata-dar-nu-cu-alex-ashraf-anuntul-facut-chiar-de-vedeta.html

Comenteaza