Oana Matache ar putea rămâne fără copii din cauza amantului! Protecția copilului a intervenit

Oana Matache ar putea rămâne fără copii din cauza amantului! Protecția copilului a intervenit

Oana Matache este în pericol să rămână fără copii din cauza comportamentului amantului, Radu Siffredi.

Oana este căsătorită cu Răzvan Miheț și au împreună doi copii. Deși nu este divorțată, sora Deliei Matache și-a găsit un alt partener. Mama tinerei, în principal, nu este de acord cu noul iubit al fiicei sale și nu s-a ferit să declare acest lucru în spațiul public. Totodată, pentru a evita orice fel de complicații, cel mai nou cuplu din showbiz a anunțat, recent, că va dispărea din viața publică.

La mijloc sunt cei doi copii pe care tânăra și Răzvan Miheț îi au împreună. Totul a început după ce amantul surorii Deliei s-a filmat când vorbea despre fiul Oanei, Bogdan. “Iarăși plânge, o să-i bag un peni*****”, a afirmat bărbatul. Ulterior a început show-ul.

Potrivit surselor site-ului nr. 1 din România, Protecția Copilului s-ar fi autosesizat după cuvintele lui Radu Siffredi. Lucru care nu trebuie, sub nicio formă, să surprindă. Răzvan Miheț ar fi aflat de situație și ar fi intervenit în forță. Ar fi luat legătura cu Oana Matache și i-ar fi transmis că ar fi în pericol să piardă copiii, pe Jessica și Bogdan, în cazul în care situația ar escalada.

Oana Matache ar fi înțeles mesajul și s-ar fi conformat, de frică să nu rămână fără micuții pe care îi are împreună cu Răzvan Miheț. Sora Deliei și Radu Siffredi și-au anulat podcast-ul anunțat cu surle și trâmbițe pe care îl aveau programat și au anunțat că, pentru o perioadă, dispar din viața din lumina reflectoarelor.

Ca o concluzie, tot Răzvan Miheț a salvat-o pe Oana Matache. Cu gândul la copii, bărbatul a înștiințat-o pe Oana cu privire la riscurile la care se supune. A vrut să-i protejeze pe micuți de o eventuală traumă, iar tânăra mămică a înțeles mesajul. Cel puțin pentru moment acesta este planul surorii Deliei și al amantului, potrivit cancan.ro.

Comenteaza