O tânără mămică a murit din cauza COVID, imediat după ce a născut. Femeia nu a apucat să-şi strângă bebeluşul în braţe

O tânără mămică a murit din cauza COVID, imediat după ce a născut. Femeia nu a apucat să-şi strângă bebeluşul în braţe
| Foto: ziareonline.ro

 O tânără de 31 de ani din Alba a murit după ce a născut. Femeia nu a apucat nici să-şi strângă bebeluşul în braţe.

Destinul crunt al Otiliei a cutremurat o ţară întreagă. Tânăra a ajuns la spital în stare gravă, după ce s-a infectat cu coronavirus. Medicii au decis naşterea prematură a copilului.

Iniţial totul a decurs bine, Otilia a adus pe lume un bebeluş perfect sănătos, dar care, din păcate, nu şi-a cunoscut niciodată mama. Imediat după naştere, au apărut mai multe complicaţii din cauza infectării cu Covid. Otilia nu a mai rezistat.

În ciuda eforturilor depuse de medici pentru a o salva, tânăra de 31 de ani şi-a dat ultima suflare pe patul de spital.

Rudele, prietenii şi toţi cei care au cunoscut-o pe Otilia au rămas şocaţi după aflarea veştii.

”Cuvintele sunt de prisos și orice am spune sau am vrea să facem acum pentru tine este prea târziu! Durerea pe care ai suferit-o tu nu ți-o mai putem lua, nu te mai putem aduce înapoi…de ce ai plecat atât de repede dintre noi ne întrebăm cu toții?!

De fiecare dată când plecam de la tine gandurile ne erau: “ să ne revedem cu bine” dar, se pare că nu ne-am mai revazut și nu ne vom mai revedea în această viață! Ai zis că ma vei anunța când revii din spital…am așteptat, am sperat și înca aș vrea să sper că ceea ce am auzit e doar un coșmar!”, a spus o prietenă de-ale tinerei, potrivit ziareonline.ro.

Etichete
Comenteaza