O serie de poze cu Maria Dragomiroiu, apărute în mediul online, au stârnit CONTROVERSE: „M-au întrebat de ce m-am dezbrăcat!”

O serie de poze cu Maria Dragomiroiu, apărute în mediul online, au stârnit CONTROVERSE: „M-au întrebat de ce m-am dezbrăcat!”
| Foto: wowbiz.ro

Maria Dragomiroiu a avut curajul de a se poza în costum de baie la vârsta 66 de ani. Însă, o parte din fanii ei au criticat-o dur pentru acest lucru.

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară din România, iar asta nu doar pentru vocea sa, ci și pentru frumusețea ei aparte. Interpreta a reușit să se mențină de-a lungul anilor, astfel că, ajunsă la vârsta de 66 de ani, le dă clasă multor femei tinere din România.

 
A demonstrat-o și recent, în urma vacanței în SUA, acolo unde s-a pozat în costum de baie, spre surprinderea internauților. 

Dacă la scurt timp după ce imaginile au fost urcate în mediul online, Maria Dragomiroiu a primit un val de aprecieri, atât din partea celor care o urmăresc, dar și din partea unor vedete din showbiz, printre care se numără Cătălin Botezatu, iată că acum vin criticile.

Invitată într-o emisiune TV, cântăreața a mărturisit că a rămas uimită când a văzut cât de revoltați sunt oamenii din mediul online din cauza ipostazei în care s-a lăsat surprinsă la plajă. Nimic indecent, susține ea, însă. Costumul de baie pe care îl purta era unul decent, care nu lăsa la vedere nimic. 

”Mulți m-au întrebat de ce m-am dezbrăcat și de ce mi-am făcut poze și m-am pus pe Facebook. Mie mi-a plăcut ce-am văzut și am vrut să fiu ca un exemplu pentru toate femeile. Că dacă te iubești pe tine și îți pasă de tine, trebuie să faci tot ce poți, să te îngrijești, ca atunci când te uiți în oglindă, să fii mai pozitivă, sa fii mai optmistă.

Eram într-un costum de baie decent. Păcat că în loc ca oamenii să se bucure de artiști, pentru că e o muncă să arăți bine, e totul o competiție. Eu mulțumesc din toată inima și lui Cătălin Botezatu, că mi-a luat partea, la fel și mass-media.

Bebe mi-a zis foarte bine, bravo”,  a dezvăluit Maria Dragomiroiu la TV. 

Cătălin Botezatu a fost primul care a aplaudat curajul Mariei Dragomiroiu de a poza așa la vârsta de 66 de ani. Designerul a avut numai cuvinte de laudă la adresa artistei de muzică populară.

"Pe lângă faptul că are o voce superbă, care a dăinuit în timp, Maria Dragomiroiu are și o frumusețe de Ileana Cosânzeana, acel păr superb, lung de un metru.

Este aproape imposibil ca, la 66 de ani, să ai o podoabă capilară atât de frumoasă. Este foarte greu de întreținut, firul este lung și des. Maria Dragomiroiu ar putea face lesne reclamă la șampon.

Este un exemplu viu că se poate ca, la 66 de ani, să arăți impecabil. Mă refer la ținută, la atitudine, la trup, are un corp desăvârșit, un tonus bun.", a declarat Cătălin Botezatu, pentru  Playtech.ro, citat de wowbiz.ro.

Comenteaza