Andreea Bănică, goală într-un pictorial Playboy! Vedeta regretă pozele..

Andreea Bănică, goală într-un pictorial Playboy! Vedeta regretă pozele..

Andreea Bănică a pozat în urmă cu mai mulți ani pentru revista Playboy. Vedeta spune acum că regretă fotografiile nud.

Cu ceva timp în urmă, după mulți ani de la shooting-ul incendiar din Playboy, Andreea Bănică a oferit câteva detalii, pentru Click!, despre momentul în care Lucian, împreună cu tatăl său, au convins-o să facă poze pentru revista cu conținut destinat adulților. 

Andreea Bănică a dezvăluit faptul că shooting-ul pentru Playboy a fost șocant pentru ea, nevrând să renunțe la lenjeria intimă, ci doar la sutien. Mai mult decât atât, cântăreața a susținut că echipa care se ocupa de editarea pozelor i-au scos lenjeria intimă în programul Photoshop. Vedeta nu mai dorea să iasă din casă, deoarece se simțea foarte rușinată în urma pictorialului.

“Inițial n-am vrut să pozez. Eu nu făcusem niciodată plajă topless până atunci, deși am fost crescută la mare, la Techirghiol. La mine ea așa, totul până la lenjeria intimă. Lucian, soțul meu, a vorbit cu tatăl meu, au complotat împreună ca să mă convingă. Mi-au spus că este foarte bine pentru cariera mea să pozez. Dar ședința foto a fost un șoc pentru mine. Lucian îmi spusese că va fi mereu lângă mine, că nu va fi de față decât fotograful.

Dar tot nu m-am dezbrăcat de tot, mi-au scos bikinii în photoshop. Când a apărut revista mi-a fost foarte rușine. N-am ieșit din casă trei zile. Mi se părea că toată lumea mă vede dezbrăcată pe stradă. Eu sunt foarte rușinoasă. Totul până la lenjeria mea intimă.” spunea Andreea Bănică în Click!, acum ceva timp.

„Revista mi-a adus foarte mult succes, aveam multe concerte, lumea venea cu revista la semnat. Și cred că a fost una dintre cele mai mari sume oferite de Playboy. M-a ajutat la vremea aceea să iau ceva ce am și astăzi, un apartament”, a mai mărturisit Andreea Bănică, potrivit kfetele.ro.

Comenteaza