Au fost făcute publice pozele cu Daniela Crudu de pe OnlyFans! Vedeta s-a fotografiat în ipostaze incendiare

Au fost făcute publice pozele cu Daniela Crudu de pe OnlyFans! Vedeta s-a fotografiat în ipostaze incendiare
| Foto: ziareonline.ro

Daniela Crudu, fosta asistentă a lui Capatos a lăsat televiziunea și a trecut la OnlyFans.

Daniela Crudu (33 de ani) se afișează, de ceva vreme, fără rețineri pe platforma OnlyFans. Mai mult decât atât, Ana, sora ei, a decis că poate face și ea bani frumoși arătându-și trupul în toată spendoarea, astfel că a îmbrățișat, la rândul său, platforma.

Fostul model Playboy, care a renunțat la cariera din televiziune, spune că face fix ce-i place. Se fotografiază și arată celor care achită abonamentul lunar – în valoare de 20 de dolari – ce are ea mai frumos: corpul armonios, ajustat de bisturiu.

Este cunoscut faptul că Daniela Crudu este o fire libertină, drept dovadă stau imaginile postate pe rețelele de socializare care nu o înfățișează ca fiind cea mai cuminte apariție din online. Și, pentru că în pozele de pe Instagram oricum nu poartă prea multe haine, iată că fosta asistentă a lui Capatos a decis că poate face bani frumoși dezbrăcându-se.

Au fost făcute publice pozele cu Daniela Crudu de pe OnlyFans! Vedeta s-a fotografiat în ipostaze incendiare

„În primă fază, am fost curioasă, apoi când am văzut că se câștigă bani frumoși… de ce nu? Oricum, eu am pozat și în Playboy, am trei coperți”, a mărturisit Cruduța.

„Sora mea m-a sfătuit pe mine să-mi fac cont de OnlyFans, s-a rugat de mine de un an să-mi fac cont, a zis că e păcat să nu-mi fac, că mi se potrivește și că se fac și bani și mă și distrez, îmi umplu și timpul, și e ceea ce îmi place mie, să mă pozez, să arăt bine, să mă filmez.

Vrem să rămânem în zona asta, vrem să ne deschidem agenție de OnlyFans, să inițiem fete și să promovăm, adică peste tot pe unde se poate.

Eu am experiență cu partea asta, să arăți bine și cum trebuie să te comporți… Am lucrat în domeniu și chiar cred că am putea să ajutăm multe fete să facă bani din Only, să le promovăm. Chiar da, pentru că eu am 700 de abonați acum și abia am o săptămână”, a continuat Daniela Crudu, potrivit cancan.ro.

Comenteaza