O celebră vedetă din România a fost prinsă dezbrăcată...Imagini incendiare

O celebră vedetă din România a fost prinsă dezbrăcată...Imagini incendiare

Mai multe vedete au fost surprinse de a lungul anilor în ipostaze indecente, de către paparazzi.

Cum o fac ele nu o face nimeni! Vedetele din showbiz au oferit de-a lungul timpului imagini senzaționale, chiar și când nu s-au chinuit prea mult.

Fie le-a jucat feste ținuta, fie s-au aplecat mai mult decât era cazul. În orice situație, paparazzi au fost pe fază, iar acum vă prezentăm topul vedetelor care se dezbracă pe oriunde apucă.

O celebră vedetă din România a fost prinsă dezbrăcată...Imagini incendiare

Imaginile nu trebuie ratate de cititorii fideli ai site-ului nostru, care, cu siguranță, vor avea ce ”răsfoi” printre fotografiile chiar incitante, pe alocuri. Ele fac deliciul, priviți-le!  În valurile imaginilor pe care vi le prezentăm s-au aruncat Gina Pistol, Roxana Nemeș, Bianca Drăgușanu sau Anna Lesko. Și nu sunt singurele vedete care au fost surprinse când se dezbracă pe unde apucă.

Dezinvolte, fără să le pese de cât de mult ar putea lăsa să se vadă, vedetele din showbiz-ul autohton au „comis-o” de mai multe ori. Au simțit nevoia să se schimbe și n-au mai ținut cont de locul în care se aflau. Și-au dat hainele jos și au rămas în „costumul Evei”. Daniela Crudu a făcut-o de mai multe ori, iar noi avem dovada! Priviți!

Ce alte vedete mai puteți privi în acest top? E simplu! Cu un simplu click, în galeria noastră foto, le puteți vedea pe Simona Trașcă, Marina Dina, Anda Adam, Roxana Vancea, Daniela Crudu, dar și multe alte vedete. Toate vă vor încânta privirea, potrivit cancan.ro.

Comenteaza