Irina Loghin, în costum de baie! Cum arată celebra artistă la vârsta de 84 de ani, pe o plajă din Dubai!

Irina Loghin, în costum de baie! Cum arată celebra artistă la vârsta de 84 de ani, pe o plajă din Dubai!

Celebra interpretă de muzică populară, Irina Loghin, s-a pozat pe o plajă din Dubai, în costum de baie, la 84 de ani.

În preajma Sărbătorilor, „doamna cântecului popular românesc”, aşa cum este supranumită Irina Loghin, se răsfață într-o binemeritată vacanță, alături de fiul ei Ciprian, într-o destinație exotică, preferând căldura în locul frigului din București. 

Marea artistă se află, în aceste zile, tocmai la Dubai, alături de fiul său, și a ieșit la plajă se capete puțin bronz. 

Spre deliciul fanilor, artista s-a lăsat fotografiată numai în costum de baie, imaginile de senzație cu solista la plajă fiind făcute publice pe rețelele sociale chiar de către fiul său Ciprian, care se mândrește cu mama lui.

Interpreta de muzică populară nu s-a sfiit să poarte un costum de baie întreg, foarte colorat și decoltat, zâmbind larg în fotografiile postate. Într-una dintre imagini, artista s-a pozat lângă o cămilă, pe plaja din Dubai, tot în costum de baie, semn că se bucură din plin de atracțiile turistice din Emirate. 

Imaginile cu marea artistă doar în costum de baie, la plajă, au făcut furori pe rețelele de socializare. Pentru artista, în vârstă de 84 de ani, timpul pare că a stat în loc, aceast reușind să se mențină într-o formă fizică de invidiat.

Irina Loghin, în costum de baie! Cum arată celebra artistă la vârsta de 84 de ani, pe o plajă din Dubai!

Solista are, însă, și secretele sale, căci a adoptat, în ultima perioadă, un stil de viață vegetarian, care îi asigură o sănătate de invidiat. 

Cu alte cuvinte, Irina Loghin a renunțat la carne de ani buni și nici măcar de Crăciun nu gustă din delicioasele „porcării”. 

„Fructe, legume şi cereale - asta e scara mea de hrană. Şi un vegetal din avocado. Este destul de dificil, dar eu îl prefer.

În sufletul meu, mă simt ca la 20 de ani. Dieta vegetariană mă întinereşte şi fizic, şi sufleteşte. Nu aş renunta la acest mod de viaţă pentru nimic în lume.

Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu, în fiecare dimineață, beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună”, a dezvăluit Irina Loghin, potrivit click.ro.

Comenteaza