O prezentatoare TV de 41 de ani s-a cuplat cu un copil de 17 ani, fostbalist la PSG

O prezentatoare TV de 41 de ani s-a cuplat cu un copil de 17 ani, fostbalist la PSG

Victoria Bonya, una dintre cele mai sexy prezentatoare din Rusia în vârstâ de 41 de ani a avut o relație cu Mbappe, când fotbalistul PSG avea doar 17 ani.

Victoria Bonya este o vedetă TV din Rusia care se bucură de foarte multă popularitate pe Instagram, unde are nu mai puţin de opt milioane de fani.

Printre cei care deseori reacţionează la postările sale sunt tenismenul Grigor Dimitrov sau fotbaliştii Dybala, Neymar, Mbappe şi chiar Cristiano Ronaldo.

Dintre toate starurile din lumea sportului, Victoria Bonya spune că a avut o relaţie specială cu Mbappe, încă de când acesta era doar un adolescent.

Victoria spune că l-a sărutat în urmă cu cinci ani, când ea avea 36 de ani şi el 17, dar nu ştia atunci că este minor.

”L-am sărutat o dată pe Mbappe, dar nu ştiam atunci că are 17 ani. Amândoi eram singuri, dar, când mi-am dat seama că nu este adult, m-am gândit: 'Doamne, voi fi închisă pentru pedofilie'. Dar nu exista nicio modalitate ca această relaţie să se poată dezvolta.

Şi nu-mi pare rău, pentru că am un copil (n.r. are o fetiţă de 8 ani) şi am nevoie de stabilitate, nu de cuceriri stelare. Dar am continuat să păstrez legătura cu Mbappe. El a avut recent coronavirus, i-am scris şi mi-a răspuns, potrivit telekomsport.ro

Comenteaza