O influenceriță celebră româncă s-a sinucis. Tânăra s-a aruncat de la etajul 14. Ce scria pe biletul de adio

O influenceriță celebră româncă s-a sinucis. Tânăra s-a aruncat de la etajul 14. Ce scria pe biletul de adio
| Foto: wowbiz.ro

O tânără influenceriță s-a sinucis aruncându-se de la etajul 14 al unui bloc din București. Înainte de asta, tânără a postat o fotografie ciudată pe contul său de Instagram. 

Sfârșit tragic pentru o influenceriță, în vârstă de 24 de ani, din Chișinău! Tânăra și-a pus capăt zilelor, în seara zilei de 9 iunie, în jurul orei 22:30.

Conform oamenilor legii, fata s-a aruncat în gol de la etajul 14 al unui bloc de pe strada Gheorghe Asachi din București. Se pare că fata de 24 de ani locuia în acea clădire, împreună cu iubitul ei.

Bărbatul nu se afla acasă în momentul tragediei. Blondina era singură când a luat decizia să-și termine socotelile cu viața.

Bloggerița a lăsat și un bilet de adio prin care își cere iertare de la cei apropiați. Autoritățile au demarat o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate circumstanțele tragediei și ce a făcut-o pe tânără să recurgă la acest gest necugetat. 

Blondina de 24 de ani era urmărită de aproape 100.000 de persoane pe Instagram. Înainte de a se arunca în gol, femeia a publicat o fotografie cu un fundal negru, însoțită de o descriere „Sfârșit”.

Internauții au rămas cu adevărat șocați atunci când au realizat că fata și-a pus capăt zilelor în aces mod tragic.

” Dumnezeu s-o ierte ,sa se odihnească în pace

Comenteaza