O fostă concurentă de la Survivor România a făcut nuntă în secret: "Totul a fost perfect!"

O fostă concurentă de la Survivor România a făcut nuntă în secret: "Totul a fost perfect!"
| Foto: wowbiz.ro

Fosta concurentă de la Survivor România, Lola Crudu și soțul ei George s-au căsătorit în secret. Cei doi au postat primele imagini de la evenimentul mult așteptat.

Războinica Lola trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de George. După ce s-a întors din Republica Dominicană, aceasta a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Astfel, cei doi îndrăgostiți au decis să facă pasul cel mare și au organizat nunta până la cel mai mic detaliu.

În data de 9.09.2021, Lola și George au pășit în fața ofițerului de stare civilă și au spus cel mai sincer DA din viața lor. Aceasta a postat primele fotografii de la nuntă, dar și un mesaj extrem de emoționant despre cea mai frumoasă zi din viața ei. 

"Încerc să-mi găsesc cuvintele, dar nu prea-mi iese.
Am in cap un singur gând "Totul a fost perfect!"
A fost minunat totul pana în cele mai mici detalii.

Totul a fost peste așteptările mele, de la cununia civila, religioasa, la petrecere, absolut totul Perfect! Țin sa le mulțumesc tuturor celor care ne-au fost alături în aceasta zi.

Doamne, ce oameni extraordinari avem în jurul nostru. Ce familie minunata! Iar soțului meu ii spun ca îl iubesc", a scris Lola pe contul său de Instagram.

Și pentru că și-a dorit să fie o mirească cât mai deosebită, Lola a ales să poarte două rochii de mireasă! Pe zi, frumoasa blondină a purtat o rochie lungă, de tip sirenă, care i-a pus corpul foarte bine în valoare, alături de un voal scurt. 

Pe seară, pentru a putea face față atmosferei de pe ringul de dans, a decis să se schimbe.

A optat pentru o rochie scurtă, fără mâneci, dar cu un decolteu adânc. Nici mirele nu s-a lăsat mai prejos. George a purtat un costum negru, o cămașă albă, dar și o cravată de culoare neagră. Mirii au strălucit de-a dreptul în ziua nunții și s-au bucurat din plin de ziua dedicată iubirii lor, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza