Sorinel Copilul de Aur, sechestrat și chinuit timp de 12 ore la o nuntă. Invitații țineau cuțitele la brâu

Sorinel Copilul de Aur, sechestrat și chinuit timp de 12 ore la o nuntă. Invitații țineau cuțitele la brâu

Sorinel Copilul de Aur a trăit momente de groază, în noaptea de miercuri spre joi, după ce ar fi fost sechestrat la o nuntă organizată la Craiova.

Cunoscutul interpret de muzică de petrecere Sorinel Copilul de Aur ar fi fost angajat să cânte la o nuntă organizată la Craiova. Alături de el ar fi fost chemat să cânte și Nicolae Guță, iar petrecerea avea deja toate ingredientele unui eveniment reușit.

Surse din mediul artistic au declarat, pentru Spynews, că ginerele a fost un interlop cunoscut sub numele de Bică, fratele liderului interlop Marinică Bonculescu, zis Sandokan. Sursele citate au precizat că, după ce s-au îmbătat bine, nuntașii l-ar fi pus pe Copilul de Aur să cânte încontinuu.

Cu toate că programul său se încheiase de mult timp, artistul a fost obligat să evolueze timp de 12 ore, în timp ce petrecăreții, în frunte cu mirele, dansau în jurul lui, afișând țineau cuțitele băgate la cingătoare. Lăutarul ar fi reușit să scape abia dimineață, când se luminase de-a binelea și a plecat în grabă, mulțumit că nu a fost bătut sau înjunghiat.

Deși ar fi vrut să sune la numărul de urgență 112, acesta s-ar fi temut de răzbunarea interlopilor craioveni. La aceeași nuntă ar fi cântat și Nicolae Guță, care, spun sursele Spynews, ar fi fost, la rândul lui, ținta comportamentului abuziv al clanului condus de Sandokan.

Comenteaza