Horoscop 11 decembrie, cu Neti Sandu. Ce zodie decide să facă nuntă

Horoscop 11 decembrie, cu Neti Sandu. Ce zodie decide să facă nuntă

Horoscopul lui Neti Sandu pentru 11 decembrie aduce vești bune pentru majoritatea nativilor din zodiac.

SĂGETĂTOR
O să fiți înconjurați de prieteni și veți petrece câteva ore bune mai departe de casă, poate plecați într-o excursie, un dus-întors care să vă revigoreze. O să revină cineva după o lungă absență, or fi fost și niște neînțelegeri la mijloc și o să vă recuperați relația, să fiți fericiți. O să revină cineva care nu concepe viața fără voi și o să vă consultați inima să vedeți ce zice.

CAPRICORN
Vă dați întâlnire cu copiii, nepoții, cei care vă înseninează zilele și o să vă faceți programul în funcție de preferințele lor, că vreți să-i vedeți fericiți. Se poate s-aveți de semnat acte, de dat vreun examen și să vă pregătiți pentru luni, dar de ieșit două ore pe afară tot o să reuşit. Poate aveţi ceva important de sărbătorit și-i chemați pe la voi pe prieteni, să nu treacă neonorat un astfel de eveniment.

VĂRSĂTOR
O să vă conversați fie la un telefon, fie ieșiți la o cafea, cu cineva care vrea să vă propună o afacere și faceți calcule să vedeți ce iese. Se poate să faceți cunoștință cu cineva care e pe lungimea voastră de undă și de aici poate ieși o relație care să vă completeze frumos. O să cheltuiți mai mult decât vă propuseserăți, dar n-o să se dea cu totul bugetul peste cap. O să vă descurcaţi.

PEŞTI
Vi se schimbă viața în bine dacă lăsaţi intuiția să vă ghideze, c-ați putea relua o inițiativă de prin primăvară și să o continuați cu succes. Vi se lansează invitația să ajungeți la o sărbătoare, fie acasă la cineva, la un prieten, fie la un restaurant. O reuniune cu apropiații o să vă imprime o stare de bine și-o să uitați de toată oboseala acumulată.

BERBEC
O să fiți invitați de onoare la un eveniment, poate vor fi apreciate și realizările voastre, printre altele și o să fie un câștig de imagine. O să vă perindați pe la evenimentele mondene și o să vă prindă bine să luați pulsul societății, să vedeți ce e nou. Se poate să vă duceți la un meci, la un spectacol, poate fi un eveniment monden, care să vă pună și pe voi în lumina reflectoarelor.

TAUR
Sunteți aşteptaţi la masă undeva, poate e o nuntă sau o fi un botez și o să vă distrați, oricum o să mai ieșiți din nota obișnuită, să căpătați o prospețime. Poate dați o fugă în alt oraș, de dragul copiilor, și o să vă bucurați de prezența unor oameni dragi. Vă dați tot interesul să le asigurați alor voștri un climat cald și să ieșiți împreună și la plimbare, să vă dezmorțiți.

GEMENI
O să vă gestionați în așa fel timpul liber ca să puteți ajunge și la rudele care v-așteaptă și la prietenii care v-au tot invitat și n-ați mai ajuns la ei. O să vă dea cineva înapoi o datorie și o să vă bucurați c-o s-aveți pentru unele răsfățuri. Se poate să vă treziți cu o invitație să lucrați într-o combinație partenerială care se va dovedi de succes

RAC
O reușită în plan afectiv - se reunește familia după o absență și se refac toate punțile de comunicare că au fost ceva disonanţe la acest capitol. O să aflați noutăți despre cineva care a lipsit din viața voastră și o să recuperați timpul lipsă și vă faceți program pentru viitor. O prezență tonică, poate vi se lansează o invitație în oraș sau dați o fugă într-o stațiune de agrement.

LEU
Vi se lansează invitația să vă implicați într-un proiect care să vă aducă satisfacții morale, profesionale și să faceți progrese în plan social, c-o să fie upgradare. O să vă întâlniți cu prietenii cu care aveți preocupări comune și o să vă delectați cu activitățile preferate. Se poate să vă ia prin surprindere vizita cuiva și o să primiți și cadouri după câte se pare. Cu sau fără motiv!

FECIOARĂ
Se poate să luați o decizie privind viața de cuplu, poate vă căsătoriți sau vă luați o locuință separat, ca să fie liniște și pace în familie. O să petreceți un timp de calitate cu omul drag și o să alegeți o preocupare deconectantă. Se poate să preparați ceva special pentru musafirii care or să vă treacă pragul și o să vă asigurați că se simte toată lumea bine.

BALANŢA
Poate vă invită rudele la masă, la un pahar de vorbă ca să fixați detaliile unei petreceri la care veți pune umărul cu toții și să știți ce are fiecare de făcut. Se anunţa o bucurie în familie și o să vă duceți la masă în oraș, îi chemați și pe prieteni și dați de băut, de mâncat. Sunt promisiuni de viață împlinită în doi și o să vă gândiți și la o casă ori la mai mult spațiu, acasă.

SCORPION
O apariţie surpriză! Vi se împlinește visul de a revedea o persoană care a lipsit din viața voastră și o să vă lămuriți rapid dacă mai puteți avea o relație sau nu. E cineva care o să vă mulțumească pentru un gest de bunătate, de generozitate pe care l-ați făcut pentru el când avea cea mai mare nevoie. O să vă găsiți timp să vă vedeți cu copiii, nepoții ca să vă achitați de niște promisiuni mai vechi față de ei.

sursa info: stirileprotv.ro.

Comenteaza