O concurentă a rămas însărcinată la Survivor România? S-a afișat cu o burtică suspectă

O concurentă a rămas însărcinată la Survivor România? S-a afișat cu o burtică suspectă
| Foto: cancan.ro

Mellina, i-a făcut pe fanii săi să creadă că ar fi însărcinată. Ea a apărut cu o burtică suspectă la Survivor România. 

Cântăreața a părăsit săptămâna aceasta îndrăgita competiție de la Kanal D; ea a acceptat provocarea din Republica Dominicană și a înlocuit-o pe Szidonia Szasz.

În ziua ediției în care a fost anunțată eliminarea sa, pe un grup de Facebook destinat fanilor de la “Survivor România” a fost publicată o poză în care Mellina are o burtică la fel ca a unei graviduțe care se află la începutul unei sarcini.

După cum puteți observa în imaginea de mai jos, internautul care a distribuit-o a transmis următorul mesaj: “Mellina, o să avem un nepoțel”.

În vârstă de 34 de ani, artista este considerată una dintre cele mai puternice concurente care au făcut parte din echipa albastră; ea a demonstrat că are calitățile necesare unei supraviețuitore și a luptat din toată ființa pe trasee ca să aducă puncte colegilor săi, “Războinicii”.

“Îmi este foarte greu să spun în cuvinte ce a însemnat «Survivor» pentru min ! Știu doar că mi-a schimbat viziunea despre viață și m-a apropiat de Dumnezeu (pe toți de altfel).

Cea mai dură și frumoasă experiență din viață mea! M-a făcut să realizez că familia este pe departe cel mai de preț lucru pe care îl avem și, prinși în vâltoarea vieții, uităm acest lucru.

Bucurați-vă, dragii mei cei care încă aveți părinți! Bucurați-va de ei și cu ei! Bucurați-va oameni buni că aveți ce pune pe masă seară după muncă că alții nu au și foamea doare!!

Bucurați-vă că aveți un acoperiș deasupra capului! Bucurați-vă de prieteni! De libertate! Înfruntă greul cu capul sus pentru că din suferință învățăm cele mai de preț lecții ! Fiți buni !

Fiți recunoscători pentru tot ceea ce aveți! Acceptați-vă cu bune, și cu rele! Mulțumesc, colegilor mei de la «Războinici» că au făcut parte din aventură mea și le transmit să se țină tare! Mulțumesc tuturor oamenilor extraordinari din spatele camerelor care au tras cot la cot cu noi!

VĂ MULȚUMESC VOUĂ că ne-ați susținut cu atât ardoare! Cine suntem ?! RĂZBOINICII!!! Furnicuță Out! ❤️” sunt gândurile transmise de fosta concurentă a show-ului de la Kanal D în urmă cu patru zile pe contul ei de Facebook, potrivit wowbiz.ro.

 

Comenteaza