Imagini INCENDIARE! Ce vedetă a fost fotografiată dezbrăcată complet. Imaginile au ajuns virale

Imagini INCENDIARE! Ce vedetă a fost fotografiată dezbrăcată complet. Imaginile au ajuns virale

Mai multe vedete din România s-au lăsat de-a lungul timpului fotografiate în timp ce erau dezbrăcate.

Provoacă puseuri de tensiune atunci când se dezbracă pe plajă, apar îmbrăcate în rochii provocatoare la evenimente mondene, sunt surprinse – de foarte multe ori – în ipostaze „erotice”, chiar și atunci când nu și-ar dori asta, conduc bolizi de lux, nasc pasiuni și, deopotrivă, invidii. Dar divele showbizului nu uită, niciodată, să întrețină o legătură permanentă cu fanii abonați la rețelele de socializare, iar CANCAN.RO vă prezintă, astăzi, un alt TOP senzațional. Am alcătuit un clasament incitant al vedetelor care au abandonat inhibițiile și au postat pe Instagram sau pe Facebook fotografii incendiare, spre deliciul urmăritorilor.

Andreea Bălan nu trece prin cea mai fericită perioadă sentimentală a vieții sale, despărțirea de George Burcea rămânând, încă, un subiect care suscită un interes extraordinar din partea internauților atenți la evoluția și, iată, involuția cuplului. Dar vedeta le-a mărturisit fanilor, pe paginile sale de socializare, că este o femeie puternică și decisă să treacă peste toate inconvenientele, neexcluzând o altă relație, într-un viitor mai mult sau mai puțin îndepărtat.  Numai că Andreea Bălan le-a făcut admiratorilor și surprize vizuale neașteptate, apărând în fotografii care nu numai că i-au luat pe aceștia prin surprindere, dar au primit un număr impresionant de like-uri.

Cristinei Ich i se mai spune și ”Regina Instagramului”, iar admiratorii săi știu de ce. Tocmai de aceea își transmit complimentele în funcție de inspirația fiecăruia, iar eventuale critici trec ca și cum nu ar fi existat. Există o singură certitudine. Orice apariție a Cristinei Ich pe paginile de Instagram sau de Facebook devine o adevărată aventură cu impact incontestabil.

Cât despre Catrinel Menghia, fotografiile sale provocatoare i-au determinat pe mulți reprezentanți ai ”sexului puternic” să ofteze, lăsând la o parte orice urmă de orgoliu masculin, potrivit cancan.ro.

Comenteaza