O artistă din România i-a dat replica lui George Buhnici, după declarațiile scandaloase: „Soțul meu mă iubea și ...”

O artistă din România i-a dat replica lui George Buhnici, după declarațiile scandaloase: „Soțul meu mă iubea și ...”

Declarațiile lui George Buhnici cu privire la felul în care trebuie să arate femeile, la plajă, au stârnit un val de reacții pe internet.

George Buhnici a reușit ca prin ultimele sale declarații să stârnească un val de reacții pe rețelele de socializare. Sute de femei au reacționat la afirmația lui George Buhnici, potrivit căreia femeile și fete care merg la plajă ar trebui să treacă pe la sală înainte.

Așa cum era de așteptat, și unele vedete au fost deranjate de părerea lui Buhnici. Printre acestea se află și artista Cristina Bălan, care i-a dat o replică acidă youtuber-ului.

Cântăreața Cristina Bălan a fost deranjată foarte tare de părerile fără perdea pe care George Buhnici le-a expus în timp ce dădea un interviu pentru un post național de televiziune.

Youtuber-ul nu s-a mai gândit la nimic și le-a îndemnat pe toate fetele și femeile care vor să vină la plajă să treacă mai întâi pe la sală, ca să poată bărbații să se uite la ceva frumos.

Cristina Bălan i-a răspuns printr-o postare pe Facebook lui Buhnici, unde artista și-a deschis inima.

Cristina Bălan a povestit că după naștere corpul ei a suferit modificări considerabile și că a evitat să meargă la plajă în acea perioadă pentru că, spune cântăreața, știa cum o să se uite oamenii la ea din cauza kilogramelor în plus. 

„Aveam aproape 100 kg, știam că arăt rău, că sunt ceea ce se numește o grasă. Nici prin cap nu mi-ar fi trecut să merg la plajă, să-mi arăt trupul. Nu pentru ca nu tânjeam și eu, ci pentru că există atâția oameni care se uită cu scârbă, care se strâmbă și, eventual, fac comentarii, miștouri, încât am preferat să mă izolez până reușesc să slăbesc (ceea ce am și făcut, după doi ani)”, a scris Cristina Bălan pe pagina sa de Facebook. 

„Ps. Soțul meu mă iubea și mai pătimaș, așa, grasă și cu vergeturi. Abia el se poate numi Bărbat”, a scris artista, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza