O artistă din România este suspectă de cancer la stomac. Despre cine e vorba: „Am o crustă crescută pe esofag, care e posibil să ...

O artistă din România este suspectă de cancer la stomac. Despre cine e vorba: „Am o crustă crescută pe esofag, care e posibil să ...

Miryam, o cunoscută artistă din România, a ajuns pe mâna medicilor după ce a aflat că e suspectă de cancer la stomac.

Miryam, cum stai acum cu sănătatea? Ai avut niște probleme care te-au cam speriat! Ai fost suspectă de cancer la stomac! Acum e totul bine? Cum s-a întâmplat?

Totul a început cu niște probleme de digestie pe care toți le avem uneori. Am crezut că pot rezolva cu un cărbune medicinal. Asta până când mi-am dat seama că nu mai pot mânca nimic, slăbisem exagerat, durerile de stomac deveneau insuportabile, aveam arsuri permanent și o voce răgușită, ceea ce mă afecta profesional.

Artista din România suspectă de cancer la stomac

Am mers la diverși doctori, fiecare avea câte un diagnostic care nu părea deloc grav. Am făcut luni de zile tratamente peste tratamente, dietă și tot ce mi se recomanda însă starea mea nu se îmbunătățea. Eram anemică, nici nu puteam vorbi coerent, nu mai știam ce mă doare, stomacul, pieptul, gâtul. După o endoscopie digestivă în sfârșit îmi găsiseră ,,bubița”. Mi s-a explicat că am o ,,crustă crescută pe esofag” care e posibil să fie cancerigenă. După alte analize mai amănunțite, am ajuns să mă operez la stomac și să fiu oarecum ok acum. Mulțumesc lui Dumnezeu!

Ai o fetiță de 4 ani acum! Cum gestionezi relația cu ea?

Este bucuria vieții mele, cea mai mare realizare.  Centrul Universului meu. Mi-a fost foarte greu la început pentru că a fost genul de bebeluș care nu dormea, plângea continuu. Dar e schimbată total acum la 4 ani. E drept că are o personalitate foarte puternică, pe care eu o numesc încăpățânare  dar o las în pace și încerc să fac totul prietenește. Încerc să evit orice fel de ceartă cu ea, merge doar cu explicații, nu cu un ton ridicat. Crede-mă, e greu să fii o mamă calmă mereu!

Ai avut niște depresii după naștere! Cum ai reușit să treci peste?

Am crezut că sunt mai mult decât pregătită să am un copil mai ales că l-am așteptat ani de zile. Însă după ce am născut, când am văzut o mogâldeață de 2,100 kg, am avut un șoc. Mi-a murit curajul, m-am panicat. M-am trezit singură cu un bebeluș, fără experiență, fără mamă, fără soacră, fără prieteni, soțul meu nu mai stătea pe acasă ceea ce m-a făcut chiar să cer divorțul.

Îl învinovățeam că nu era lângă mine măcar să-mi țină de urât. Cred că toată oboseala, grijile și singurătatea m-au făcut să intru într-un soi de depresie. Totuși zâmbetul și îmbrățișările copilului meu m-au ajutat să-mi găsesc forța de a trece peste toate. Mi-am revenit total când am început din nou să cânt la evenimente. Zâmbetele și fericirea oamenilor mi-au redat bucuria de a trăi.

Ai avut cumva la un moment dat și gânduri de sinucidere când ți-a fost greu?

Nu. Nu mi-aș lăsa niciodată copilul fără mamă. Nu trăiesc doar pentru mine. Mai întâi de toate trebuie să fiu bine pentru Arianna mea.

sursă interviu:ciao.ro.

Comenteaza