Adrian Alexandrov, singurul interviu despre ieșirea Elenei Udrea din închisoare! Cum a fost întâlnirea Elenei cu fiica ei

Adrian Alexandrov, singurul interviu despre ieșirea Elenei Udrea din închisoare! Cum a fost întâlnirea Elenei cu fiica ei
| Foto: spynews

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a vorbit despre întâlnirea dintre Elena și fiica sa, Eva Maria, care a avut loc în urmă cu câteva zile.

„Am văzut că la televizor s-a spus, la mai multe posturi, că a fost permisie. Nu, nu a fost o permisie. A fost un eveniment organizat de către cei de la penitenciar probabil, într-o colaborare cu cei de la asistența socială. Au fost mai multe mame cu copiii lor, cei care au fost prezenți la acest eveniment.

Am vrut să îi fac o surpriză pentru că, după un an și jumătate, aproape doi, a fost pentru prima dată când am schimbat locul unde ne vedeam cu Elena și a rămas chiar foarte plăcut surprinsă de surpriza pe care i-am făcut-o. Multe lacrimi și din partea mamelor și din partea copiilor.

S-au jucat, au explorat grădina din curtea mănăstirii, un loc deosebit de frumos. A fost un moment destul de emoționant și cred că acest tip de vizită în aer liber este foarte benefic și foarte sănătos pentru cei mici, în special.”, a declarat, în urmă cu puțin timp, Adrian Alexandrov, în exclusivitate pentru Antena Stars.

În cadrul aceluiași interviu, omul de afaceri a vorbit despre relația pe care o are cu fetița lui și a Elenei Udrea, precizând că micuța întreabă mereu de mama ei. Mai mult decât atât, Adrian Alexandrov a mărturisit că uneori îi este greu să îi țină fiicei sale loc și de mamă, dar și de tată.

„La un moment dat pe mine a început așa mă întrebe sub diferite moduri <Unde e mama, de ce nu vine?> Și cred că a început să înțeleagă că se întâmplă ceva, că nu e normal și că mereu se văd în același loc. Mă încearcă și pe mine emoții. Eu sunt și mamă, și tată, și bonă, și bunică și prieten de joacă și toate.", a mai precizat omul de afaceri, potrivit spynews.ro.

Comenteaza