Nuțu Cămătaru, declarație șocantă despre Monica Gabor. Detalii intime dintre cei doi: „Mi-a adus-o, am ținut-o câteva zile,...

Nuțu Cămătaru, declarație șocantă despre Monica Gabor. Detalii intime dintre cei doi: „Mi-a adus-o, am ținut-o câteva zile,...
| Foto: bzi.ro

Nuțu Cămătaru a făcut dezvăluiri necunoscute, în cartea sa, despre Monica Gabor.

Biografia lui Ion Balint, cunoscut drept Nuțu Cămătaru, a stârnit curiozitatea multora. Atât el, cât și Codin Maticiuc, se bucură de un succes răsunător după lansare.

Pentru realizarea acestei biografii, Codin Maticiuc a petrecut cinci ani alături de Nuțu Cămătaru, vizitându-l chiar și la închisoare.

Totul a început în 2014 când Codin a văzut o poză cu Nuțu Cămătaru pe prima pagină a unui ziar din Miami. Acela a fost momentul în care a luat legătura cu Nuțu Cămătaru, iar acesta a acceptat să fie subiectul cărții sale.

Acesta a făcut dezvăluiri neașteptate despre câteva femei celebre, printre care și Monica Gabor și Nicoleta Luciu.

”Am cenzurat despre femei… Nu am vrut să atragem antipatie, altele s-au căsătorit, au copii, sunt măritate la casa lor, e mai frumos așa…”, mărturisea Nuțu Cămătaru la lansarea cărții ”Dresor de lei și de fraieri”, iar Codin Maticiuc aducea lămuriri suplimentare: ”Erau multe celebre… Dacă presa se aștepta să vadă nume, trebuia să se știe că eu, care am mai scris o carte în care apăreau întâmplări, dar fără niciun nume”.

Cu toate acestea, Nuțu Cămătaru a vorbit despre Monica Gabor, fosta soție a lui Irinel Columbeanu, cu care ar fi avut o ”relație” pasageră: ”Mi-a adus-o Dinu Damaschin. (…) Era un lansator de rachete cunoscut și avusese grijă de asta. Când a venit cu ea la București, mi-a adus-o mie întâi. Ca să ne ocupăm amândoi de ea… Dar eu fix asta nu făceam. Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi”.

Acesta a vorbit și despre Nicoleta Luciu, însă fără să ofere prea multe detalii referitoare la relația lor.

”Eram în Drumul Taberei, pe la terasele alea multe, înainte să le dărâme, nu în Herăstrău”, explică Nuțu Cămătaru, potrivit cancan.ro.

Considerat a fi unul din cei mai periculoși interlopi la vremea aceea, Nuțu Cămătaru a reușit să încalce legea de mai multe ori. Totul avea să culmineze cu arestarea și judecarea sa. Sentința magistraților avea să fie de 18 ani de închisoare, o parte din ani de închisoare petrecându-i alături de fiul său, după cum scrie și în cartea semnată de Codin Maticiuc, potrivit bzi.ro.

Comenteaza