Care a fost ultima dorință a Ronei Hartner. Nu a reușit să-și îndeplinească cel mai mare vis

Care a fost ultima dorință a Ronei Hartner. Nu a reușit să-și îndeplinească cel mai mare vis
| Foto: ciao.ro

Rona Hartner a murit după o luptă grea cu o boală necruțătoare, nereușind să-și împlinească cel mai mare vis al ei.

Înainte de a se stinge din viață la vârsta de 50 de ani, Rona Hartner avea un țel măreț. Artista voia să lase ceva în urma ei sub forma unei cărți autobiografice. În ciuda perioadei dificile prin care trecea, Rona Hartner nu și-a pierdut speranța și și-a exprimat dorința puternică de a împărtăși întâmplările și lecțiile vieții sale prin intermediul unei cărți.

Voia să discute cu o editură pentru a-și spune povestea de viață într-un mod unic și autentic. Starea ei precară de sănătate și lipsurile financiare au împiedicat-o însă să-și vadă visul cu ochii. Rona Hartner a plecat din această lume fără să-și îndeplinească ultima dorință.

”Deci cred că era cazul să stau pe loc și să îmi scriu cartea mea de mărturie care  va fi o carte foarte completă iar apoi să scriu, de asemenea, albumul ăsta al meu care să aducă oamenilor o lumină asupra faptului că Dumnezeu mi-a fost aproape de foarte mult timp și că toate piesele pe care le cânt despre Dumnezeu sunt reale, nu sunt niște invenții și într-adevăr foarte mulți oameni vorbesc acum despre Dumnezeu dar realitatea este că toți acești oameni nu au început  acum 2 zile să inventeze niște chestii, ei aveau o relație puternică cu Dumnezeu dinainte.

În această carte și în această mărturie  se va vedea clar că sunt de 22 de ani în prezența lui Dumnezeu, într-un mod foarte special și atunci parcă își au sensul și bolile și toate acestea și va fi o carte  de suflet, foarte importantă.

În momentul de față, nu am surse de venit, pentru că concerte au fost anulate, dar încerc să mă descurc cum pot. Poate o să discut cu o editură pentru a scrie cartea vieții mele, pentru a povesti poveștile care sunt dorite de mulți să fie ascultate, pentru că următoarele 4-5 luni nu pot urca pe scenă”, a povestit Rona Harter, în trecut, potrivit ciao.ro.

Comenteaza