Monica Gabor nu vrea să mai audă de Irinel Columbeanu deși se află în azil. Ce i-a făcut fostul milionar: „Am încercat să-i scriu…”

Monica Gabor nu vrea să mai audă de Irinel Columbeanu deși se află în azil. Ce i-a făcut fostul milionar: „Am încercat să-i scriu…”
| Foto: ciao.ro

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au trăit o poveste de dragoste pasională care a luat sfârşit în 2011. De atunci, femeia nu mai vrea să audă de el.

După o căsnicie fericită de cinci ani, Monica Gabor și Irinel Columbeanu au luat-o pe drumuri separate. În timp ce şatena şi-a refăcut viaţa din toate punctele de vedere şi o duce foarte bine în America, fostul soţ a rămas în România şi are multe probleme.

De câteva ori, Monica Gabor a încercat să îl ajute pe fostul milionar, ba chiar a vizitat-o în America. Irinel Columbeanu a dezvăluit că atunci nu a stat în casa şatenei, ci şi-a închiriat o cameră la hotel.

„Nu, nu am stat. Am stat la un hotel din apropierea orășelului Malibu. Nu am vrut să deranjez, nu am vrut să invadez pe nimeni și nici nu am stat atât de mult pe cât mi-a recomandat Mr. Pink să stau. Mi-a zis: Dacă tot ai venit și vrei să mai stai, te rog lasă-mă să-ți plătesc eu biletul de avion.

Ar fi însemnat să-l schimb și nu mai poți să-l schimbi după ce l-ai luat. Și atunci am stat numai cât timp a zis Irina că e pregătită să petreacă timp cu mine. Nu a fost decât o săptămână. Mă rog, așa a vrut ea”, a povestit Irinel Columbeanu.

În același interviu, Irinel Columbeanu a dezvăluit că Irina, fiica lui, nu are de gând să se întoarcă în România. Adolescenta, care are 16 ani, studiază în America, conduce o mașină și are și un job part-time la un restaurant italian.

„Nu, mi-a zis că nu mai vrea să vină în România. Eu îi respect dorința, cum de altfel i-am respectat și dorința de a trăi în continuare în America. Consider că așa trebuie să te comporți cu un copil, cu propria-ți fiică. Am fost fericit că a avut timp să stea cu mine, chiar dacă eu mi-aș fi dorit să stau mai mult, dar dorințele ei”, a mai zis fostul om de afaceri, potrivit ciao.ro.

Comenteaza