Nuntă secretă în Showbiz. Ce prezentatoare PRO TV s-a căsătorit în ascuns

Nuntă secretă în Showbiz. Ce prezentatoare PRO TV s-a căsătorit în ascuns
| Foto: ciao.ro

Magda Pălimariu, prezentatoarea Pro Tv, s-a căsătorit în secret. Ceremonia a avut loc la Primăria Sectorului 1, unde au fost invitați doar prietenii apropiați și familiile mirilor.

Cuplul și-a dorit să oficializeze în aceeași zi și ceremonia religioasă. Așa că au ales Biserica Sfântul Nicolae Dintr-o Zi, aflată în centrul Capitalei.

Magda Pălimariu a fost căsătorită și a divorțat în mare secret în anul 2016. Prezentatoarea rubricii Meteo de la Pro TV nu a dezvăluit niciodată cu cine s-a măritat.

”Relația cu fostul meu soț a durat cinci ani, iar căsătoria noastră a durat un an. Nu mi se pare că este o perioadă foarte scurtă și nu cred că ceilalți patru ani petrecuți împreună se anulează în favoarea unui an în care am fost căsătoriți cu acte. A fost o relație extraordinară”, explica Magda Pălimariu, potrivit ciao.ro.

Întrebată dacă mai crede în iubire după ce a trecut printr-un divorț, Magda Pălimariu a spus:

”Pentru mine, iubirea este esența vieții, și aici mă refer la iubirea care vine din străfundurile ființei. Cea care apropie oamenii într-o conexiune și care, în cele din urmă, este un mister… Așa că, da, sigur cred în iubire! Cu atât mai mult cu cât știu că am atâta dragoste de dăruit.

În același timp, îmi dau seama că există oameni care în urma decepțiilor în dragoste se închid în ei și ajung să fie dezamăgiți de viață în general, intrând astfel într-un cerc vicios. Iar singura șansă de ieșire este, culmea!, tot dragostea”.

Etichete
Comenteaza