Nu te-ai fi așteptat la asta! Cum doarme îmbrăcată Andreea Bălan. Imagini de colecție!

Nu te-ai fi așteptat la asta! Cum doarme îmbrăcată Andreea Bălan. Imagini de colecție!
| Foto: cancan.ro

După ce Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit, artista își petrece acum majoritatea timpului în compania celor două fetițe ale sale.

De aproximativ o lună, Andreea Bălan este din nou o femeie singură. Artista și fostul iubit au șters toate fotografiile în care apăreau împreună pe rețelele de socializare și se pare că nu mai există cale de împăcare între cei doi. Astfel, acum, Andreea Bălan vrea să-și dedice timpul în totalitate fetițelor sale.

Serile și le petrece în compania fiicelor ei, iar marți… Andreea Bălan a publicat un video scurt din pat. Astfel… fanii au putut observa că artista nu a renunțat la lenjeria sexy. Andreea Bălan avea o bustieră neagră, care i-a scos în evidență abdomenul și bustul generos.

George Burcea mărturisea că problemele în cuplu au început să apară chiar dinaintea nunții, iar despărțirea a fost iminentă. După divorț, actorul și Andreea Bălan și-au găsit liniștea în alte relații. În timp ce artista și Tiberiu Argint și-au spus ”Adio”, George Burcea are planuri de însurătoare cu Viviana Sposub.

După lungi discuții și atacuri reciproce între cei doi, lucrurile sunt aproape de final. Andreea Bălan este pregătită să meargă la luptă cu toate armele, iar potrivit unor surse apropiate acestei, va cere custodia celor două fetițe și plata pensiei alimentare.

Pe de altă parte,  George Burcea susține că și-ar dori ca relația cu Andreea Bălan să fie una normală și să se ocupe împreună de viitorul fiicelor lor: ”Eu am încredere că într-o zi totul va fi foarte bine pentru aceste două fetițe minunate pe care le avem”, a mărturisit George Burcea pentru Fanatik, citat de cancan.ro.

Comenteaza