Andreea Bălan, dată afară de la „Te cunosc de undeva”! Șefii au concediat-o după 13 ani de jurizare

Andreea Bălan, dată afară de la „Te cunosc de undeva”! Șefii au concediat-o după 13 ani de jurizare
| Foto: cancan.ro

După 13 ani în rolul de jurat în emisiunea “Te cunosc de undeva”, Andreea Bălan a fost dată afară de către șefii de la Antena1.

Nemulțumirile constante avute despre te miri ce chichițe, gen machiaj, balet și lucruri insignifiante, până la urmă, i-au făcut pe mai marii proiectului să ia decizia! Sursele noastre spun că Andreea Bălan țipa încontinuu la echipa de producție și avea nenumărate reproșuri de făcut, iar acestea erau expuse sub formă de jigniri.

Iubita lui Victor Cornea avea rădăcini adânci în Antena 1. Atâția ani a jurizat la Te cunosc de undeva… Cine ar fi crezut că după mai bine de un deceniu vedeta ar putea fi înlocuită? Se pare, însă, că nimeni n-are locul asigurat nicăieri, indiferent cât de cunoscut e!

Sezonul următor TCDU, care-și va începe filmările pe la finalul lunii noiembrie – începutul lui decembrie, va suferi restructurări serioase! Și până în acest moment doar juriul e în vizor. Un cap a căzut! Zilele următoare, după ce se va lua decizia, CANCAN.RO va scoate la iveală următorul jurat pus pe liber.

Comenteaza