Victor Cornea și Andreea Bălan se despart? Decizia luată de tenismen după eșecul dureros din Cupa Davis

Victor Cornea și Andreea Bălan se despart? Decizia luată de tenismen după eșecul dureros din Cupa Davis
| Foto: ciao.ro

Victor Cornea a luat decizia de a pleca în Argentina, la Cordoba. Acolo unde jucătorul român va participa la un turneu important din seria WTA 250, însă, fără iubita lui.

Andreea Bălan l-a lăsat singur de această dată pe Victor Cornea, iar cântăreața a preferat să se întoarcă în România. După ce s-a confruntat și cu unele probleme de sănătate în Grecia.

Victor Cornea a cucerit-o iremediabil pe Andreea și deja i-a cunoscut familia acesteia, pe fetele Ella Maya și Clara Maria, dar și pe mama ei. Și Andreea a fost prezentată părinților sportivului.

„Părinții lui mă acceptă și mă iubesc foarte mult. (…) Am fost acasă la el, la Sibiu, și ne înțelegem minunat. Sunt niște oameni extraordinari”, a spus Andreea Bălan.

În ultimi doi ani, Andreea Bălan a renunțat să mai vorbească despre viața personală, concentrându-se mai mult pe carieră și pe creșterea fetelor. După divorțul de George Burcea, tatăl fetițelor ei, artista a mai avut o relație cu Tiberiu Argint, de care s-a despărțit în toamna lui 2021. Acum, Andreea se declară mai fericită ca niciodată în relația cu Victor.

„În ultimii doi ani nu am mai prea vorbit despre viața personală pentru că am considerat că trebuie să-mi dau timp ca să fiu singură și să lucrez cu mine. A trebuit să mă calibrez. Să unesc partea de pe scenă cu partea umană și, când am eliberat toate energiile negative, Universul mi-a dat tot ceea ce îmi doream, o persoană foarte potrivită pentru mine”, a declarat Andreea Bălan în iunie 2023, potrivit ciao.ro.

Comenteaza