Noi indicii din noaptea jafului din locuința lui Culiță Sterp. I s-au furat sute de mii de euro din seif

Noi indicii din noaptea jafului din locuința lui Culiță Sterp. I s-au furat sute de mii de euro din seif

Casa lui Culiță Sterp și a familiei sale a fost jefuită într-o noapte. Hoții au furat toți banii din seiful artistului.

Familia a pornit o investigație de amploare și se pare că au descoperit câteva detalii, cu ajutorul camerelor de supraveghere.

După ce hoții le-au furat foarte mulți bani din casă, familia Sterp a pornit o investigație, pentru a afla cine sunt cei care le-au spart locuința. La o lună după incident, au fost descoperite imagini care oferă informații despre posibilii suspecți.

Culiță Sterp colaborează pentru anchetă cu Luis Lăzăruș, un jurnalist de investigație. Se pare că în filmarea de pe camerele de luat vederi, în acea noapte, au trecut prin fața casei 11 mașini. Luis Lăzăruș a observat un detaliu suspect, mai exact, o dubă albă care circula în sens opus, față de celelalte autoturisme. Jurnalistul a detaliat toată situația pe canalul lui de Youtube.

„Am descoperit un număr de 11 mașini. În noaptea fatidică, în noaptea jafului, au trecut 11 mașini pe acea stradă. 10 mașini au venit dinspre Hațeg către casă, una dintre ele a intrat pe această stradă, și o mașină s-a dus invers, către Hațeg. Una dintre mașini mi se pare interesantă și cred că putea fi ușor identificată.

În jur de ora 02:00 este o dubă albă. Această dubă care are și lumini pe lateral, nu știu daca ați mai văzut des așa ceva, este o mașină care foarte ușor poate fi identificată. Sigur că această cameră nu a surprins duba astfel încât să poată fi identificată cu număr și cu tot ce trebuie, dar avem câteva caracteristici. Eu am descoperit lucrurile astea, și mai sunt încă vreo 10 mașini, dar asta mi s-a părut mie mai interesantă.”,  a explicat Lui Lăzăurș.

Tânărul este foarte hotărât să afle cine i-a furat averea, deoarece suma pe care a pierdut-o este de peste 250.000 de euro. Pe canalul său de Youtube, Culiță a anunțat că oferă o recompensă destul de mare pentru acela care îl va ajuta să descopere cine sunt hoții. Toată familia Sterp este foarte afectată de situație și nu înțeleg cine putea să le fure banii din seif. Familia Sterp a făcut publică situația la 3 săptămâni de la producerea incidentului. Se pare că au fost mai mulți hoți, deoarece seiful avea peste 100 kg și era imposibil să fie cărat de o singură persoană.

„Eu ofer o recompensă de 25.000 de euro dacă cineva mă ajută să găsesc hoții și să recuperez o parte din bani. Dacă nu, dau 10.000 de euro recompensă doar să aflu hoții, numai să aflu cine mi-a spart casa. A fost la noi acasă Poliția, ei au zis că au fost minim 3-4 hoți.”, a povestit Culiță Sterp, potrivit kfetele.ro.

Etichete
Comenteaza