Culiță Sterp, primele declarații despre accident. S-a aflat adevărul: ”N-am fugit nicăieri”

Culiță Sterp, primele declarații despre accident. S-a aflat adevărul: ”N-am fugit nicăieri”

Culiță Sterp a transmis un mesaj pentru fani, dar și pentru tânărul pe care l-a lovit cu mașina.
 

Culiță Sterp este numele care se află pe buzele tuturor de câteva zile încoace. În urmă cu aproape o săptămână, manelistul a provocat un accident în Cluj-Napoca, încălcând de mai multe ori regulile impuse de lege.

Cântărețul a circulat cu viteză, a ignorat semnalele oamenilor legii, a trecut pe roșu, a lovit o mașină care circula regulamentar, a părăsit locul accidentului, s-a ascuns de polițiști, s-a urcat beat la volan, dar și sub influența substanțelor interzise.

Astfel, pentru toate acestea, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, i s-a suspendat permisul de conducere pentru o lună și s-a ales și cu o amendă.

Mai mult decât atât, în urma accidentului, cei care îl plăceau s-au împărțit în două categorii: unii au rămas de partea lui, în timp ce alții l-au pus la zid.

Astfel, fiind judecat prin lege, dar și de cei din online, cei din familia manelistului au ieșit rând pe rând să îi ia apărarea, iar acum chiar el în persoană a decis să vorbească public despre faptele care i-au adus un val de ură spre el.

Pe Instagram, Culiță Sterp a luat cuvântul și, vizibil afectat de cele întâmplate, a ținut să transmită câteva gânduri tuturor.

Mesajul său a fost pentru fani, familie, pentru cei care-l ceartă acum, dar, în special, pentru tânărul care circula regulamentar și în care el a intrat cu mașina, acesta având nevoie de îngrijiri medicale.

Așadar, manelistul a ținut să spună că în tot acest timp s-a interesat constant de starea de sănătate a lui Marius, dar și că a luat legătura cu familia acestuia, iar situația dintre ei a ajuns la un numitor comun.

De altfel, o altă parte a mesajului său, cu mii de mulțumiri la înaintare, s-a îndreptat către familia sa, care îi este alături necondiționat, dar și către cei care l-au susținut și încă o fac, chiar și în urma problemelor pe care le-a provocat.

De asemenea, surprinzător sau nu, fiul cel mare al familiei Sterp nu i-a uitat nici pe cei care de aproape o săptămână îl pun la zid, îi critică acțiunile și îl ”amendează” cu vorbe dure pentru atitudinea pe care a avut-o în noaptea de miercuri spre joi.

Acestora, cântărețul le apreciază sinceritatea și le spune că le înțelege supărarea, căci este conștient că merită să fie certat pentru ceea ce a făcut.

Mai mult decât atât, el a ținut să precizeze și că în urma celor mai recente evenimente din viața sa a învățat o lecție dură și promite că de acum încolo va fi un om cu picioarele pe pământ, modest, dedicat familiei și muzicii, potrivit wowbiz.ro.

Comenteaza