Culiță, în arest, după accidentul din Cluj. Descoperirile șocante făcute de polițiști

Culiță, în arest, după accidentul din Cluj. Descoperirile șocante făcute de polițiști

Culiță Sterp a fost reținut după ce a cauzat un accident pe străzile din centrul Clujului. 

Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore după accidentul din Cluj. După ce a fost surprins de aparatul radar cu viteză mai mare decât cea permisă, și a refuzat să oprească la semnalele oamenilor legii, în timp ce fugea de aceștia, a intrat într-o intersecţie pe culoarea roşie a semaforului și a lovit în plin o altă mașină.

A plecat apoi de la locul accidentului. Potrivit informațiilor, acesta conducea sub influența băuturilor alcoolice.

Seara trecută, Culiță Sterp a fost surprins de oamenii legii în timp ce gonea prin centrul Clujului cu mult peste viteza legală. Cântărețul a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor și, în timp ce fugea de aceștia, a intrat într-o intersecţie pe culoarea roşie a semaforului și a lovit în plin o altă mașină.

A plecat apoi de la locul accidentului. Potrivit informațiilor, acesta conducea sub influența băuturilor alcoolice. După acest incident, Culiță Sterp a rămas fără permis și a primit amenzi cumulate de 1885 de lei.

„Polițiștii Biroului Rutier au dispus reținerea pentru 24 de ore a conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, implicat în cursul nopții în accidentul rutier produs în centrul municipiului Cluj-Napoca.

Cercetările sunt continuare în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. , a transmis IPJ Cluj, joi seară, potrivit spynews.ro.

 
 
 
 

Comenteaza