Mădălina Ghenea, în stare de șoc după furtul de un milion de euro.... Declarații șocante

Mădălina Ghenea, în stare de șoc după furtul de un milion de euro.... Declarații șocante

Mădălina Ghenea a pierdut o adevărată avere. Un cărucior în care avea peste 30 de obiecte prețioase, bijuterii și diamante, i-a fost furat.

În data de 13 decembrie, Mădălina Ghenea pleca din Arabia Saudită și se îndrepta spre Italia. Vedeta trebuia să ajungă la Roma pentru a participa la „Gala Magnifica Awards Roma”. Artista a ajuns pe aeroportul Leonardo da Vinci din Fiumicino din Roma, unde, imediat după aterizare, s-a întâmplat nenorocirea. Una dintre valizele vedetei a fost sustrasă chiar de sub nasul șoferului ce trebuia să o conducă.

Celebra actriță s-a confruntat, în ultimii opt ani, cu mai multe atacuri la persoană, așa cum a fost și scandalul cu Angela Martini. După ce i-au fost furate obiectele prețioase, Mădălina Ghenea nu mai crede în coincidențe: „Mesaje ciudate, încercări de a-mi sabota cariera și imaginea… Mă gândeam la situații separate, dar, punându-le în concordanță și cu acest furt, se bănuiește că este mereu aceeași persoană”. 

Imediat după ce a sesizat furtul, Mădălina Ghenea a mers la Poliția judiciară de pe aeroportul Fiumicino și a depus o plângere. Potrivit presei internaționale, paguba suferită de actriță este de aproximativ un milion de euro. Hoții au furat o valiză în care se aflau numeroase bijuterii de lux și alte bunuri cu valoare foarte mare. De atunci, artista a rămas profund afectată de evenimentul nefast de pe aeroportul Fiumicino.  Timp de trei zile, nu a putut mânca și nici somn nu i-a trebuit, șocul fiind mult prea mare.

„N-am dormit și n-am mâncat de trei zile, sunt șocată. Nu a fost un furt, ci o operațiune planificată. Sunt prea multe lucruri ciudate care se adună. Mă întorceam de la Riad, unde participasem la un eveniment al prestigioasei reviste Hia. Dar în loc să aterizez la Milano, așa cum era planificat, cu 24 de ore mai devreme mi-am schimbat planurile de a primi Premiul Magnifica, la Roma.

Excursie la clasa business organizată de Hia, cu una dintre cele mai importante companii aeriene din lume, care includea mașina cu șofer deja rezervată la sosire. Nu comunul Ncc, ci unul dedicat mie, parcat într-un teren rezervat, departe de zona taxiurilor”, a povestit actrița, potrivit cancan.ro.

 

Comenteaza