Getuța Sterp este însărcinată. Cine este tatăl? Ovidiu Neveu a dat-o de gol..

Getuța Sterp este însărcinată. Cine este tatăl? Ovidiu Neveu a dat-o de gol..

Ovidiu Neveu încă suspină după sora lui Culiță Sterp, chiar dacă ea este deja căsătorită și așteaptă un copil.

Este bine cunoscut faptul că Ovidiu Neveu are o afinitate pentru sora cea mică a lui Culiță Sterp, deși tânăra este măritată. Invitat în cadrul emisiunii Corneliei Ionescu, unde a vorbit despre performanța obținută în gala RXF, tânărul a făcut o dezvăluire incendiară, la care nimeni nu se aștepta. Se pare că Getuța Sterp este însărcinată cu primul copil.

Ovidiu Neveu are o relație strânsă cu familia Sterp, mai ales cu Iancu, alături de care a intrat în cușca MMA. Dacă la început existau șicanări între cei doi, se pare că în prezent își poartă un respect nemărginit.

Tânărul încă suspină după Getuța Sterp, despre care are o părere extraordinară și pe care o apreciază enorm. În cadrul aceleiași emisiuni, Ovidiu Neveu a mărturisit că a primit o veste nefericită, însă extrem de fericită pentru familia Sterp, se pare că Getuța este însărcinată în două luni, cu primul său copil.

Bărbatul a felicitat-o și se bucură enorm pentru ea.

"Tot timpul aș lupta pentru Getuța, chiar dacă e măritată.  Numai pentru ea aș lupta. Getuța e diferită de toate pițipoancele astea, îți zic sincer, care sunt acuma siliconate. 

Ea e o fată simplă de la țară și arată și bine. E frumoasă. Cum e pe internet, așa e și în viața reală, și caracter și fizic. Când am întâlnit-o mi se părea și mai frumoasă în realitate. Ăsta e adevărul, chiar dacă e măritată.

De acum fiecare cu viața lui, dar eu tot o simpatizez în continuare. Ea rămâne în sufletul meu pentru toată viața. Și acum dacă ne-am vedea noi doi, eu cred că ar simți și ea ceva și eu. 

Eu care sunt Ovidiu Neveu și nu prea am emoții, când m-am întâlnit cu ea chiar am avut emoții. Mi se ridica părul pe mâini. Am mai vorbit cu mama Geta, mi-a scris. Mi-a dat o veste proastă pentru mine, dar bună pentru familia ei, că Getuța e însărcinată în două luni. Să-i trăiască, felicitări, asta-i viața, așa a vrut Dumnezeu.", a declarat Ovidiu Neveu, potrivit Wowbiz.ro.

 

Comenteaza