Ce s-a aflat despre fata care era în mașină cu Culiță: „Laura, blonda care se afla în mașina lui Culiță Sterp în...”

Ce s-a aflat despre fata care era în mașină cu Culiță: „Laura, blonda care se afla în mașina lui Culiță Sterp în...”

Culiță Sterp a făcut un accident rutier în timp ce se afla la Cluj pentru filmarea unui videoclip.

S-a aflat cu cine era în mașină Culiță Sterp, în noaptea producerii accidentului în Cluj-Napoca.

Domnișoara cu care era Culiță Sterp în mașină la momentul accidentului, a fost descoperită. Tânăra a preferat pentru moment să tacă, însă a decis să spună lucrurilor pe nume, după ce s-a speculat că ar fi amanta cântărețului.

Culiță Sterp a fost implicat într-un grav accident. Din nefericire, celebrul cântăreț nu doar că și-a pus viața proprie în pericol, ci și viața altor persoane. La momentul accidentului, artistul se afla cu o blondă misterioasă în mașină. Dacă până acum doar s-a zvonit cine este domnișoara care era în compania vedetei, acum tânăra și-a dezvăluit identitatea, și a făcut mai multe declarații în mediul online.

Aceasta se numește Laura și este agent imobiliar în Cluj. Ea a dezvăluit și cum a fost contactată de Culiță, dar și ce s-a întâmplat, de fapt. Laura a transmis un mesaj pe pagina sa de Instagram, cine este și cu ce se ocupă, și care a fost motivul pentru care se afla în mașina lui Culiță Sterp. Totodată, tânăra a dorit să oprească gurile rele care erau de părere că ea ar fi amanta artistului. Mai mult decât atât, soția lui Culiță Sterp știa unde și cu cine este vedeta. 

„Inițial nu am vrut să discut despre acest subiect, dar am văzut că lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Au apărut speculații pe TikTok și în presă cum să aș fi amanta lui Culiță. Mi-aș dori să încetați cu aceste acuzații, deoarece singura interacțiune dintre mine și Culiță a fost strict profesională. Soția lui știa de prezența mea în mașină, a vorbit cu ea la scurt timp după ce am plecat de la resort.”, a scris tânăra pe pagina sa de Instagram, la secțiunea Stories, potrivit kfetele.ro.

Etichete
Comenteaza